Reizen met een elektrische campervan van evan

evan maakt duurzaam reizen mogelijk en laat jou zien hoe gaaf het is om elektrisch te rijden. Hun campervans zijn schoner, stiller, betrouwbaarder en comfortabeler dan fossiele campervans.

Er zijn nog te weinig opties om op een toffe manier duurzaam te reizen. Met evan bieden we mensen een bereikbaar en leuk alternatief voor vervuilende vliegvakanties en reizen met fossiele campervans.

  • Volledig elektrische campervans
  • Laden op elke (duurzame) stroombron
  • Ultieme vrijheid met een zonnepaneel
Hun missie

Zij geloven dat iedereen de wereld moet kunnen ontdekken op een duurzame manier. Ze zien dat steeds meer mensen dat ook willen en daarom geloven ze dat het mogelijk is om de komende jaren te groeien om steeds meer mensen in deze behoefte te voorzien. Concreet doen ze dat door bestaande gave campervans om te bouwen naar elektrisch en deze aan te bieden voor verhuur. Hierbij geven ze tips om de mooiste plekjes te ontdekken en alles uit je reis te halen.

Ze willen hun reizigers echt blij maken met mooie reizen, om te laten zien dat duurzaam niet synoniem staat aan beperking, minder en duurder maar juist aan mogelijkheden, meer en verrijking. Zo willen ze een klantenbestand opbouwen van mensen die echt achter hun merk staan, en hun daarom trouw blijven. Ze zijn betrouwbaar en mensen kunnen van hun op aan.

Leestip:  Dethleffs XL Family A7872-2: met een zee aan ruimte
Op weg naar 0 uitstoot

Uiteindelijk is elektrisch rijden zo groen als de opwek van de stroom die gebruikt wordt voor het rijden. Bij hun thuisbasis in Utrecht kunnen ze laden met 100% duurzame stroom vanuit zonnepanelen, die in een batterij opgeslagen wordt. Hierdoor is het eerste deel van je trip altijd volledig groen. Bij het laden onderweg zijn ze echter afhankelijk van stroomaanbieders bij de laadpalen. Dan rijden ze op de gemiddelde elektriciteitsmix in Nederland, die gelukkig wel met rap tempo vergroend wordt. Er zijn al plannen om de elektriciteitsopwek in Nederland volledig duurzaam te hebben in 2030! Als dat lukt rijden hun busjes dan dus ook altijd volledig duurzaam. Met hun busjes op pad is dus nu al een stuk groener dan rijden met een andere camper, en ze komen elk jaar een stuk dichterbij volledig CO2 neutraal!

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Website evan: evan.travel

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in