Family Resort Kleinenzhof beschikt nu over een belbushalte

Ontdek het noordelijke Zwarte Woud flexibel

Het familieresort Kleinenzhof is idyllisch ingebed in de natuur van het Zwarte Woud. In een ruim opgezet gebied met een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten kunnen gasten van het familiebedrijf heerlijk ontspannen. Het simpelweg achterlaten van de auto hoort daar ook bij, maar dat lukt alleen als het openbaar vervoer passende alternatieven biedt.

Dit alternatief bestaat nu. En het is flexibeler, individueler en eenvoudiger dan ooit tevoren. In de directe omgeving van de ingang van het Kleinenzhof Family Resort is inmiddels een belbushalte ingericht. De 4-persoons auto, die tussen het Kleinenzhof Family Resort en het treinstation in Bad Wildbad rijdt, kan tot 60 minuten voor aanvang van de reis telefonisch, via app of online worden besteld. Of het nu met de bergbaan naar de Sommerberg is, met de S6 naar Karlsruhe, met de buslijn zijn er nog meer vervoersverbindingen om uit te kiezen.

Leestip:  Dit zijn de populairste campings van Europa

Het mooiste is dat met de Konus-gastenkaart, die vakantiegasten in het Kleinenzhof Family Resort gratis ontvangen, het reizen met de wachtbus en de aangesloten buslijnen geheel gratis is. Hierdoor zijn bijzondere wandelplekken, de exclusieve mineraalbaden uit de regio en nog veel meer niet alleen gemakkelijk te bereiken, maar ook zonder extra kosten.

Website Kleinenzhof: www.kleinenzhof.de

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in