Bus & Zo een onvergetelijke beleving

Met hun eerste bus en de vele bussen die nog mogen volgen maken ze een droom waar van een ander. Als eerbetoon aan haar, hun lieve vriendin en vrouw, begonnen ze met het verbouwen van een bus tot een waanzinnige camper. Inmiddels enthousiast geworden door de positieve reacties en de zin om meer bussen te verbouwen, ontstond hun bedrijf BUS & ZO!

 

Even voorstellen

Pauline – Binnen het bedrijf houd zei zich bezig met het interieur van de bus. Graag stelt ze mooie stoffen samen met accessoires die een sfeervolle uitstraling creëren.

Peter – Als bussenbouwer zorgt hij ervoor dat iedere bus voorzien is van een gedegen basis. Een strak bedacht ontwerp en een verfijnde uitwerking.

Pauline en Peter

Op avontuur

Wat de bestemming ook gaat zijn, deze camper zal gegarandeerd bijdragen aan een onvergetelijke beleving. Maak een mooie tour langs adembenemende landschappen, geniet van avonden met de sfeervolle verlichting in de bus en wordt comfortabel wakker met uitzicht op de natuur.

Leestip:  Vernieuwde Adria Twin Max buscampers op MAN

Wat kan je verwachten?

Zorgvuldig
Voor hun is het hebben van dit bedrijf een droom die uitkomt. Zij willen niks liever dan andermans dromen helpen te verwezenlijken. Dat doen zij vol passie en met een uiterste zorgvuldigheid.

Zij verbouwen
Zij verbouwen voor jou de bus die volledig naar eigen wens is. Dat doen zij in hun loods in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Betaalbaar
Door middel van materiaalgebruik, accessoires en de benodigde onderdelen kunnen ze de prijs beïnvloeden. Je eigen droombus is bij hun binnen handbereik.

Compleet ontwerp
Op voorhand bespreken ze het volledige ontwerp. Aan de hand van die plannen gaan zij te werk. Op die manier kunnen ze vooraf al een indicatie geven van de kosten en de tijd die zij er aan zullen besteden.

Leestip:  Zelf van een bestelbus een camper bouwen?

Eigen inbreng
Indien ze een bus hebben, kan het ontwerpen beginnen. Om er voor te zorgen dat het écht jouw droombus wordt, willen ze natuurlijk zoveel mogelijk eigen ideeën toevoegen.

Tussentijds contact
Tijdens het verbouwen zullen ze je op de hoogte houden van het proces. Dat kan met foto’s, maar kom gerust langs op de werkplaats om alles met eigen ogen te bewonderen.

Website Bus & Zo: busenzo.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in