Bo-Camp oplaadbare ventilator met klem

In navolging op ons artikel over de mini kachel gaan we het nu hebben over een kleine oplaadbare ventilator van Bo-Camp die uitermate geschikt is voor op de camping.

Ook hier geldt hoe kleiner, hoe minder het voor je voeten staat in de caravan of camping. Het formaat van de ventilator is 22 hoog en heeft een diameter van 17 cm.

Oplaadbare ventilator

De ventilator is voorzien van een 1200 mAh accu. De laadtijd is 3,5 uur en de ventilator draait +/- 1,5 uur op de hoogste stand en 5,5 uur op de laagste stand. De accu wordt opgeladen met de bijgeleverde USB kabel die je in je telefoonlader of een powerbank kunt steken. De ventilator heeft 3 standen (snelheid).

Geluid

We hebben de ventilator getest en op 1 meter afstand maakt de ventilator een geluid van 35 dB (op de laagste stand) dus dat is redelijk stil.

Leestip:  Kampeerwinkels - vind een kampeerwinkel in de buurt
Montage

Met de klem kun je de ventilator aan bijvoorbeeld een tafel, de rand van een kastje, stoel of tentstok plaatsen en met de draaibare kop kun je de ventilator dan in de juiste positie richten.

Conclusie

Deze oplaadbare ventilator is een ideaal ding om op de camping te gebruiken, zeker ook omdat je hem met de handige klem overal kunt monteren en hij redelijk stil is in de laagste stand. Omdat hij oplaadbaar is en de fan goed beschermd is kan hij ook veilig gebruikt worden in het bijzettentje van de kinderen.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in