Blijf GEZOND!! Waterveiligheid vanzelfsprekend met TANK-O3

Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in de schoonwatertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze, en door de minimale produktie niet gevaarlijke oxidant is, zorgt Tank-O3 er voor dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zèlf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de watertank geheel biofilmvrij blijft.

Dit is een unieke eigenschap die geen enkel ander systeem kan bieden.
Let op: Alles behoeft (minimaal) onderhoud, zo ook het Tank-O3 systeem. Zij adviseren éénmaal per 2 à 3 weken, zonodig vaker, de celkern te controleren op kalkaanslag en indien noodzakelijk de aanslag te verwijderen in een beetje schoonmaakazijn. Nauwelijks moeite, wèl belangrijk!

TANK-03

Voordelen

Wat veel mensen niet beseffen is dat de waterkwaliteit in de schoonwatertank, zeker bij hogere temperaturen, snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als gevolg vervuiling van het water, vervuiling van de tank en in het ergste geval een verhoogd veiligheidsrisico met betrekking tot legionellabesmetting. Tank-O3 is veilig, milieuvriendelijk en 100% natuurlijk. Tank-O3 ontzorgt je.

Leestip:  Veel interesse in plattelandsvakanties in Nederland

Aan het begin van het seizoen reinig je de schoonwatertank en leidingen grondig, zie ook: Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen. Daarna schakel je het Tank-O3 systeem in en je bent klaar voor de rest van het seizoen.

Je vult alleen nog water bij. Je hoeft dus niet meer te denken aan het regelmatig toevoegen van milieubelastende middeltjes, de schoonwatertank en het water blijven dus altijd helemaal schoon tijdens de vakantie.

We hebben het TANK-03 systeem (nog) niet getest dus we horen graag jullie ervaringen.

Website TANK-03: www.tank-o3.nl

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

5 REACTIES

  1. Citaat 1; Aan het begin van het seizoen spoel je de schoonwatertank grondig
    Citaat 2; Vanaf nu laat je jouw voertuig voortaan achter met een àltijd schone lege watertank. Het nieuwe seizoen of na een lange tijd begin je dus altijd met een schone watertank.

    Dit blijkt dus een soort van contradictie! Want; als ik het seizoen “altijd begin met een schone watertank”, hoef ik die niet om te beginnen “Grondig te spoelen”.

    • Dat ben ik wel met je eens Thon, ik heb de tekst aangepast. Het is sowieso aanbevolen om de watertank en leidingen minstens één keer per seizoen goed te reinigen.

  2. Dit lijkt mij een revolutionair systeem maar we moeten ook nuchter blijven, fabrikanten hebben altijd wel iets revolutionairs te verkopen. Ik zie dat hier in het artikel gewoon de info van de fabrikant is overgenomen. Hebben jullie als redactie enig onderzoek verricht naar waarheid hierover. Ik wil dit graag aankopen maar wil uiteraard geen kat ik een zak kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in