Benegas brengt energieoplossingen naar de Recreatie Vakbeurs

Benegas is een toonaangevende leverancier van CO2-gecompenseerd propaangas. Wij zijn aanwezig op de Recreatie Vakbeurs 2023, die plaatsvindt op 14, 15 en 16 november 2023 in Hardenberg. Onze missie: de recreatie- en horecasector te voorzien van energieoplossingen en inzicht te geven in duurzame bedrijfspraktijken. Benegas nodigt bezoekers uit de Benegasstand te bezoeken in hal 2, standnummer 235. Onze slogan: Voor elke gelegenheid een tank op maat. Bezoekers bij de Benegasstand maken kans op het winnen van een mooie prijs.

De veilige keuze

Al meer dan 90 jaar staat Benegas synoniem voor betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks en gasflessen. De kernwaarden van het bedrijf zijn gericht op kwaliteit en veiligheid, wat heeft geresulteerd in een loyale klantenkring. Bezoekers van de Recreatie Vakbeurs 2023 kunnen erop vertrouwen dat alle gastanks en gasflessen van Benegas voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen voor veiligheid en prestaties.

Leestip:  Bevoegdheid om eigen verkeer veiliger te maken
Antwoord op energiebehoeften

Het bedrijf biedt CO2-gecompenseerd propaangas als een energiebron voor de recreatie- en horecasector. Ideaal voor koken en verwarmen in chalets op recreatieparken, cateringbedrijven en foodtrucks.

Propaangas

Het propaangas dat Benegas levert, is dus CO2-gecompenseerd. Alle koolstofuitstoot die vrijkomt door het ingekochte propaan van Benegas wordt volledig gecompenseerd door carbon credits. Hiermee investeren wij wereldwijd in verschillende projecten die ervoor zorgen dat de aarde weer groener wordt.

Wat kun je verwachten?

Benegas nodigt recreatiebedrijven uit om kennis te maken met de meest geschikte energieoplossingen voor hun specifieke behoeften. Met jarenlange ervaring in de sector begrijpt Benegas als geen ander wat er nodig is om chalets, cateringdiensten en foodtrucks zo efficiënt mogelijk van energie te voorzien.

Netwerken

De Recreatie Vakbeurs biedt een goede gelegenheid te netwerken met gelijkgestemde professionals in de recreatiesector. De experts van Benegas staan klaar om inzicht en advies te geven over het optimaliseren van bedrijfsactiviteiten en het aangaan van waardevolle zakelijke connecties.

Leestip:  Het vignet voor je autovakantie naar Slovenië
Bied gasten een onvergetelijk verblijf

De tevredenheid van gasten is van cruciaal belang voor succes in de recreatiebranche. Benegas zal bezoekers inspireren met ideeën en oplossingen om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij comfort, veiligheid en betrouwbaarheid hand in hand gaan.

Deskundig advies

De bezoekers van de Recreatie Vakbeurs 2023 krijgen deskundig advies van het Benegas-team. De experts staan paraat om vragen te beantwoorden over de voordelen van CO2-gecompenseerd propaangas. Want voor elke gelegenheid is er een tank op maat voor de recreatie- en horecasector. De Recreatie Vakbeurs is bij uitstek de gelegenheid te netwerken en te ontdekken hoe Benegas jouw bedrijf van dienst kan zijn.

Benegas

De Benegasstand op de Recreatie Vakbeurs belooft dit jaar een combinatie van veiligheid, comfort en betrouwbaarheid, die de recreatie- en horecasector het vertrouwen geeft om hun park of horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Leestip:  8 op de 10 verkeerdeelnemers verblind door voertuigverlichting
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in