Artent verhuur voor Bell tent Bohemian

Kamperen in de achtertuin of lekker naar de camping. Het maakt niet uit waar je hun Bell tent neerzet. De Bell tent Bohemian is eenvoudig op te zetten en makkelijk weer mee te nemen. Voor ieder seizoen en in alle weersomstandigheden is dit de ideale tent.

Even voor stellen

Aan… Arjan en Gabrielle. In 2020 moesten zij, net als vele andere gezinnen, de vakantieplannen die ze hadden met hun drie kinderen omgooien. Kamperen zat er dat jaar niet in. Om thuis toch het vakantiegevoel te ervaren, kochten zij een Bell tent Bohemian. Waar ze normaal maar drie weken vakantie hadden, hebben ze nu tot half september genoten van een kampeervakantie in de achtertuin. Samen marshmallows roosteren boven de vuurkorf, bbq aan, zwembad erbij, logeerpartijtjes en volop gezelligheid.

Leestip:  VDL Hapro wint Red Dot Design Award met de Hapro Vista daktent

Het grote voordeel van de Bell tent Bohemian is dat deze lang buiten kan staan zonder dat het tentdoek verkleurd, beschimmeld of stuk waait. Door de vorm heb je binnen in de tent veel ruimte. De tent is waterdicht en snel weer droog na een regenbui. Wat hun Bell tenten uniek maakt is het speciaal voor hun ontwikkelde tentdoek. Het canvas is niet alleen van zware kwaliteit maar ook in 2 richtingen gewoven. Hierdoor is een zeer duurzaam en sterk tentdoek ontstaan. Het stevige horgaas houdt de muggen buiten en kan tegen een stootje. Zelfs het opzetten en opbergen is een makkie!

Zij zijn Artent begonnen om iedereen een fijne (thuis)vakantie te laten ervaren. Voor bijna iedere tuin of op elke camping een Bell tent Bohemian! Zij wensen iedereen een fantastische (achtertuin)vakantie.

Leestip:  De nieuwe premium luifels voor campers

Website Artent: www.artent.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in