ANWB Camping van het Jaar 2022

Jaarlijks wordt bij ANWB de publieksverkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’ gehouden. De campings worden genomineerd in verschillende categorieën. De fijnste gezinscamping, de meest gewaardeerde huuraccommodaties, de mooiste charmecamping en de beste kleine camping. Dit zijn de 8 leukste campings in Nederland en Europa. Boek nu jouw plekje.

Tot en met 31 oktober kun je jouw favoriete camping steunen met je stem. De verkiezing is opgedeeld in vier categorieën:

De fijnste gezinscamping

Campings waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen met vriendjes en lekker kunnen zwemmen. De pret die ze dan uitstralen is met geen pen te beschrijven. Dat zijn de campings voor het ultieme gezinsvakantiegevoel.

De meest gewaardeerde huuraccommodatie

Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Bijvoorbeeld een tipi, een dubbeldekker tent op palen, een luxe bungalow in Afrikaanse stijl of denk aan comfortabele huuraccommodaties op ruimte plekken.

De mooiste charmecamping

Charmecampings zijn campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken. Stuk voor stuk gedroomde plekjes met veel gastvrijheid door de campingbeheerder.

Leestip:  Op avontuurlijke rondreis naar Peru of Chili
De beste kleine camping

Campings met minder dan 60 plaatsen. Deze campings liggen vaak wat meer in de natuur. De faciliteiten en activiteiten op een kleine camping zijn vaak beperkt, zoals de aanwezigheid van een zwembad of supermarkt.

Selecteer hierna eerst je favoriete camping (in Europa) en beoordeel deze daarna in een categorie (campings zijn automatisch in een of meerdere categorieën ingedeeld).

Met een volledige deelname maak je kans op één van de vijftig cheques van €50,- te besteden op anwbcamping.nl

Bekijk hier de winnaars van 2021: https://www.kampeermagazine.nl/winnaars-anwb-camping-van-het-jaar-2021/

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in