Nederland wat ben je mooi

Toen zij elkaar in 2019 ontmoetten wilden ze graag samen de wereld ontdekken. Hun gedeelde passie voor sneeuwlandschappen, steden bezoeken en wandelen bracht hun tot een mooie bucketlist. Reizen in het binnen en buitenland.

Maar zoals iedereen weet werd de wereld overvallen door COVID-19, waardoor veel plannen van de bucketlist niet haalbaar waren. Beide zijn ze niet voor 1 gat te vangen en ze planden gewoon andere tripjes, er op uit in Nederland.

Het heeft hun, ondanks ze dachten dat ze Nederland al goed kenden, enorm verrast. Elk seizoen kent in Nederland een andere aanblik. Ook al is Nederland zo klein, het is zo divers. Regelmatig zeiden ze tegen elkaar: “Ó wat is Nederland toch mooi!” Of dit nou een stad, dorp of de natuur was. Nederland kent zo veel mooie plekken.

Leestip:  Op avontuur in - Nieuwe reeks reisboeken voor gezinnen

Dit delen ze graag, in de hoop iedereen te inspireren om er op uit te trekken in Nederland.
Kijk gerust eens rond op hun website, instagram en of Facebook en laat je inspireren.

Over Martijn en Lydia

Martijn – Dit is Martijn. Geboren en getogen in Boven-Leeuwen, een dorpje in het land van Maas en Waal. Hij is graag actief bezig, hardlopen, wandelen, als het kan ga hij het liefst minimaal 1x per jaar skiën. Daarnaast gaat hij graag met zijn zoons op pad, voetballen of bij hun voetbalwedstrijden kijken. Hij is graag buiten en vind het altijd weer leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Vind jij het leuk om Boven-Leeuwen en omgeving te ontdekken, dan stelt hij zijn huis beschikbaar voor de verhuur.

Martijn

Lydia – Dit is Lydia. Geboren in de stad Groningen. Deze gezellige en mooie stad heeft zij verlaten toen ze in Zwolle ging studeren en daar ook ging wonen. Na wat omzwervingen van wonen in Sundsvall – Zweden en vervolgens Amsterdam is zij in Nijmegen neergestreken. Ze is graag creatief bezig zowel grafisch als in huis. Voor een kleine verbouwing of verandering in huis draai ze haar hand niet om. Daarnaast gaat ze er graag op uit. Herinneringen maken met de kinderen, kamperen, wandelen of een stad ontdekken.

Leestip:  Het Groene Frankrijk Vakantieboekje is verschenen

Lydia

Wil je de verhalen van Martijn en Lydia volgen kijk dan hier!

 5/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in