Alle Trekkershutten op vernieuwde overzichtskaart

700 Trekkershutten op 230 diverse locaties in de Benelux en Duitse Eifel.

De Trekkershuttenkaart 2021 is uit. Laat de voorpret alvast beginnen terwijl je aan tafel jouw vakantieroute op de kaart uitstippelt! En hoe handig de mobiele telefoon ook is, met een papieren overzichtskaart op zak weet je zeker dat je onderweg altijd een Trekkershut kunt vinden.

Op de Trekkershuttenkaart 2021 staan alle actuele locaties met erkende Trekkershutten in de Benelux en in de Duitse Eifel. De overzichtskaart is te koop op de website www.trekkershutten.nl en in een aantal (reis)boekwinkels.

Trekkershutten

Voor mensen die houden van buiten zijn, is een Trekkershut ideaal: je hebt je eigen huisje voor twee tot zes personen midden in de natuur, op een camping of een landgoed. Aankomen op het terrein en direct genieten: lekker eten aan de picknicktafel voor je hut of een boekje lezen in de zon.

Leestip:  Bevoegdheid om eigen verkeer veiliger te maken

Er is een grote diversiteit aan Trekkershutten:. Aan zee, midden in de wei of op de dijk staan steeds meer Trekkershutten met een bijzonder design, met comfortabele bedden en soms zelfs met een douche. In aanvulling op de kaart kun je op www.trekkershutten.nl steeds meer Trekkershutten direct online boeken.

De Groene Koepel

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in