ACSI FreeLife zoekt caravantesters voor TestTour

ANDELST – Kampeermagazine ACSI FreeLife organiseert in september de tweede editie van de ACSI FreeLife TestTour. Tijdens deze reis naar Catalonië worden vier nieuwe auto-caravancombinaties getest en daarin spelen ervaren kampeerders de hoofdrol. Elk testteam krijgt een auto en caravan mee die past bij hun interesses.

De vier testteams

Het magazine is op zoek naar cultuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters en gezinskampeerders. De uitgekozen testteams gaan achttien dagen op reis met de auto-caravancombinatie. Een filmploeg legt de reis vast. Op ACSIFreeLife.nl en social media worden de bevindingen van de testteams gedeeld met de lezers.

Aanmelden ACSI FreeLife TestTour

Geïnteresseerde kampeerders kunnen zich vóór 11 juni aanmelden via ACSIFreeLife.nl. Ze worden gevraagd om in een video uit te leggen waarom zij de geschikte testpersonen zijn voor een van de verschillende auto-caravancombinaties. De ACSI FreeLife TestTour 2018 gaat 1 september van start.

Leestip:  Fusie Goboony en Yescapa

De ACSI FreeLife TestTour 2018 is een samenwerking tussen ACSI FreeLife magazine, Fiat Chrysler Automobiles, de Erwin Hymer Group en het Catalaans Verkeersbureau. Kijk voor meer informatie op ACSIFreeLife.nl.

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in