Camping de Meidoorn bij het grensstadje Sluis

Camping de Meidoorn is een rustige familiecamping die is gelegen aan de rand van het prachtige grensstadje Sluis tussen de oude stadswallen, waarover een prachtig wandelpad ligt.

Deze camping biedt voor ieder wat wils; normale kampeerplaatsen, mogelijkheden voor jaar- en seizoenplaatsen en trekkerhutten, grandioos gelegen tussen de bomen, speciaal voor de kampeerder die overal wel eens wil kamperen.

Er heerst een gemoedelijke sfeer en voor iedereen valt er wat te beleven, dat kan al beginnen met lekker wandelen of fietsen en genieten van de rust. Op fietsafstand van Sluis ligt de Zeeuwse Kust.

Faciliteiten camping de Meidoorn

Naast de normale kampeerplaatsen biedt de camping ook mogelijkheden voor jaar- en seizoenplaatsen, terwijl zij er zorg voor dragen dat er altijd plaats is voor die kampeerders die aan het trekken zijn en overal wel eens willen kamperen. Zij kunnen onder meer  gebruik maken van één van onze verwarmde trekkerhutten. Iedere gast kan rekenen op een ruime parkeerplaats, gelegen op een goede, droge grasmat waarop het prettig vertoeven is. Ook zijn er voor campers verharde plaatsen met voorzieningen.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Camping de Meidoorn beschikt over 6 trekkershutten grandioos gelegen tussen de bomen. Ze bieden de mogelijkheid om voor scholen een sportkamp te organiseren, voor de jeugd een Spartaans kamp, voor motor- en fietsclubs een uitstekende gelegenheid voor een korte vakantie. Dit alles voor 24 personen tegen gereduceerde prijzen. Arrangementen op aanvraag.

Indien je jou wensen kenbaar maakt op voorhand, zoals bijvoorbeeld voorkeur voor een plaats in de zon of schaduw, dan trachten zij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Fietsen en wandelen in Zeeuws Vlaanderen

De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederlanden België. De routes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en door historische dorpen en culturele steden

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen

Stap af bij de mooiste fietscafés, gezelligste hotels, beste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. Veel wandel- en fietsplezier.

Meer weten over camping de Meidoorn

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in