Just Carpets caravan of camper tapijt

Caravan tapijt van Just Carpets is van een hoogwaardige kwaliteit. Het tapijt geeft je caravan of camper bovendien een huiselijke warmte. Door de verschillende kleuren die zij in het assortiment hebben past het tapijt altijd bij de bekleding van jou caravan of camper. Het tapijt wordt exact op maat gemaakt in je caravan of camper zodat het tapijt precies past en je de indeling ervan zelf kunt bepalen. Om de levensduur van je caravan- of campertapijt te verhogen, gebruikt Just Carpets de juiste materialen van een sterke kwaliteit. Doordat de mat uitneembaar is en uit verschillende delen bestaat, is deze gemakkelijk schoon te maken.’

Maatwerk en afwerking caravan of camper tapijt

De caravan- en camper matten worden bij hun op maat gemaakt. Zo voorkomen zij schuiven van de matten en wordt de gehele vloer bedekt. Geen van onze mallen worden een tweede keer gebruikt omdat er zelfs in twee caravans of campers van hetzelde type verschil in de opbouw van de kastjes kan zitten. Dit is meestal niet meer dan een centimeter, maar voldoende om de mat niet meer te laten passen. De mat die je bij een dealer besteld heeft een tolerantie van twee centimeter. Dit maakt een mattenset van een dealer altijd passend, maar hierdoor schuiven de matten wel. Bij Just Carpets speelt dit probleem niet, en ben je verzekerd van perfect passend tapijt!

Leestip:  Vernieuwde Hymer ML-T 570 ook in Xperience-editie

Al hun matten worden netjes afgewerkt met een band in een passende kleur.

Materiaal keuze

Met zorg hebben zij voor je caravan de mooiste materialen uitgekozen. Zij hebben verschillende materialen en kleuren op voorraad. Het is ook altijd mogelijk een staal op te vragen.

Een mal (laten) maken

Elke caravan of camper heeft een eigen indeling. Daarom is het nodig een pasvorm mal te maken. Als je handig bent kun je dit misschien zelf. Maar natuurlijk kunnen zij dit ook voor je doen.

En dan.. genieten op vakantie!

De voorbereidingen zijn getroffen. Je caravan of camper ziet er weer puik uit. Tijd voor ontspanning een goed boek en s’avonds knus binnen op een warm tapijtje.

Alles weten over Just Carpets

 4/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in