Camping Relax in groothertogdom Luxemburg

Camping Relax – In het prachtige gebied “klein Zwitserland” In groothertogdom Luxemburg, vind je deze rustige camping. Gelegen boven op een heuvel in het dorpje Haller, midden in het natuurpark Müllerthal. Het dorpje Haller met zijn ongeveer 250 inwoners ligt op een hoogte van 400 meter, in het hart van het gebied “klein Zwitserland”. Een van de mooiste streken van Luxemburg.

Omgeving Camping Relax

Vanaf de camping is er direct aansluiting op het wandelwegennet van het Müllerthal. Zo kan je ook te voet veel bezienswaardigheden zoals het Hallerbach, het kasteel van Beaufort, en de Schiessentümpel bezichtigen, middeleeuwse kastelen, beekjes en zandsteenrotsen, je komt het hier allemaal tegen.

Ook kan je nog leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Echternach, Beaufort, Diekirch of de Duitse stad Trier.

De Camping Relax

Naast 20 ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100²M , waar je met tent, caravan of camper kunt staan, kan je bij hun ook mobilhomes huren. Er zijn 3 verschillende modellen, De standaard, De comfort en De luxe.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

De gasten kunnen in de maanden Juli en Augustus gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. Centraal op de camping gelegen vind je een mooie speelplaats voor de kinderen. Er is een slechtweer accommodatie, hier kan je binnen zitten en gebruik maken van het gratis wifi en de aanwezige tafeltennis, natuurlijk kan je hier ook rustig gaan zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen.

Eten en drinken

Tijdens het hoogseizoen is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen, zo heb je iedere ochtend heerlijke verse broodjes, voor meer informatie kan je vragen bij de receptie.

Bij de ingang van de camping vind je restaurant Gudde Kascht, hier kan je uitstekend uit eten of eens iets drinken op het terras.

Sanitair

Er zijn 2 sanitair gebouwen, het kleine sanitair en het grote sanitair. Het kleine sanitair, heeft 3 toiletten en 2 douche`s en een wasbak. Daarbij is ook een familie badkamer, welke is voorzien van toilet, bad en douche met douchestoel. Aan de buitenzijde van het sanitair gebouw is er de mogelijkheid voor het doen van de vaat.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

Het grote sanitair heeft meerdere douche`s en toiletten, daarbij zijn er ook enkele wasbakken. Aan de buitenzijde vind je diverse wasbakken voor de vaat. In het grote sanitair bevind zich ook een wasmachine/droger en een strijkplak met strijkijzer. Gebruik van de wasmachine en droger werkt met munten, welke u bij de receptie kunt kopen.

Alles weten over camping Relax

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in