Aart Kok Adventure als absoluut topmerk

De mensen van Aart Kok Adventure onderscheiden zich door betrokkenheid, passie, belangstelling en ambitie. Hun drijfveer is het enthousiasme van haar klanten. Zij willen dat enthousiasme telkens weer los maken. Met de producten die mooi en functioneel zijn, maar ook met haar service en oprechte belangstelling in de behoeftes van de klant.

Een continu proces van productontwikkeling in eigen huis maakt de collectie net zo veelzijdig als hun doelgroep: de echte kampeerders. Zij willen voorop blijven lopen met goed design en praktische vondsten, zodat hun product steeds het beste is dat er te koop is.

Visie

De reputatie van Aart Kok als absoluut topmerk, die in tientallen jaren zorgvuldig is opgebouwd, moet gekoesterd en verder uitgedragen worden. De band tussen de klant en hun mag niet ophouden bij de aflevering. Zij willen graag contact houden met de gebruikers via sociale media en met een eigen community op internet, waar reiservaringen gedeeld kunnen worden.

Leestip:  Maximum snelheid met aanhanger / caravan / vouwwagen in Europa

In al hun uitingen moet de beleving belangrijker zijn dan het product. Of het nu de showroom is of online. De naam Aart Kok moet een prettig gevoel van avontuur en vrijheid oproepen. Een groeiende groep mensen moet zich bij hun thuis voelen en anderen daarin meenemen.

Waarom een Aart Kok Adventure Vouwwagen?

Elke Aart Kok vouwwagen is bedoeld voor de tentkampeerders. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed. Kortom, het echte kamperen zonder de nadelen.

Wanneer je nu bij Aart Kok Adventure in Heemstede of Roden een nieuwe tenttrailer koopt, bent u verzekerd van onbezorgd vakantieplezier. Ga eens per jaar langs bij het Service Center van Aart Kok Adventure voor een BOVAG controlebeurt en krijg daar 6 jaar garantie voor terug.

Leestip:  World Campooz Day

“Op Avontuur gaan stond aan de basis van mijn dromen. Altijd ben ik op zoek naar plekken waar ik nog niet ben geweest. Dat vormt de basis voor alle producten van Aart Kok. Graag wil ik jullie inspireren.”

Alles vinden over Aart Kok Vouwwagens

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in