Camping Oddestemmen Steinsliperi in Evje

De Oddestemmen Steinsliperi is een kleine rustige camping in Evje in zuid Noorwegen.
Vanaf de veerbootkade in Kristiansand bereikt je de camping in Evje via weg nr.9. De camping ligt op ca 65 km noordelijk van Kristiansand, de reistijd is 60 tot 80 min.

Ze hebben plaats voor ca. 18 tenten/caravans en campers. Stroom aansluitingen zijn verdeeld over het terrein. De camping heeft alle sanitaire voorzieningen met gratis warm water in de douches en wastafels. Verder is er een camping keuken en wasmachine.

Huisdieren

Het meebrengen van 1 hond is toegestaan en gratis. Op het terrein moeten honden aangelijnd zijn. Uitlaten van honden alleen buiten het terrein en aangelijnd, uitwerpselen moeten worden opgeruimd. Ook in de bossen moeten honden aangelijnd zijn, dit is een gemeente verordening. Dieren die reageren op andere mensen, veel blaffen, zijn NIET welkom.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

Weetjes

De grote grill plaats kan door alle gasten gebruikt worden en is s’avonds een gezellige plaats om aan een kampvuur te zitten. Hier kan met houtskool of hout gegrild worden.Voor campers hebben wij een servicestation waar ook water gevuld kan worden.  De camping is het ideale startpunt voor bezoeken aan vele atracties in de omgeving.

noorwegenzomer noorwegen

Hele jaar open

In de winterperiode van 1 oktober tot 30 april hebben ze vaste wintergasten maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. In de periode 1 mei tot 30 september verhuren ze geen vaste staplaatsen. In deze tijd zijn we blij met de vele zomergasten die ons met tent, caravan of camper willen bezoeken. Ook zijn er altijd plaatsen vrij voor tijdelijke gasten.

Website Oddestemmen Steinsliperi

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in