Camp-let Premium, luxe vouwwagen met tent in acryl

Met een Camp-let geniet je optimaal van het campingleven zonder luxe te ontberen, zoals een keuken, kwaliteitsbedden, een grote voortent, volop bagageruimte enz. De compacte maten komen het manoeuvreren ten goede, zorgen voor vrij zicht naar achteren en betekenen dat de wagen minder plaats inneemt in de stalling. Een Camp-let is zo gemaakt dat deze eenvoudig is op te zetten en af te breken, zodat je tijd hebt voor de leuke kanten van vakantie.

De Camp-let Premium is net als de Adventure elegant ontworpen en tot in het kleinste detail uitgedacht. De Premium-tent is vele seizoenen getest en behoort tot het topsegment van Camp-let tentenprogramma. Het ademende acryl met door-en-door geverfde vezels zorgt voor een goed binnenklimaat in de tent en een lange levensduur.

Het meest luxe model van de Camp-let modellen 2016 is de Premium. Groot verschil met de andere modellen is de instaphoogte. De Premium heeft namelijk een puntdak wat meer stahoogte geeft. Verder is de keuken hoger en uitgebreider. Er zijn 3 modellen uitgebracht in 2016 namelijk de 2Go, Classic en de Premium.

Leestip:  Stoerk bouwt tenttrailers met een WoW effect

Met de Premium krijgt je luxe en slimme details, zoals ventilatie in beide zijkanten van de tent, een tentschort, een kledingstang, verdekte ritsen, bagageruimte onder de Camp-let.

Snel opzetten – 3 eenvoudige stappen

 Camp-let premium  Camp-let premium  Camp-let premium
1. U draait de ingebouwde keuken naar buiten. Alle keukenmodellen kunnen ook onderweg worden gebruikt. 2. Het openen van de wagen. Een praktisch veersysteem helpt u met het openen en sluiten van de wagen. 3. De grote voortent en slaapcabines opent u in één-en-dezelfde beweging.

Website camp-let.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in