YALA luxury canvas lodges luxe ingerichte safaritenten

YALA | luxury canvas lodges is een Nederlands bedrijf dat in 2009 is gestart met het ontwerpen en produceren van luxe ingerichte safaritenten. Daarmee zijn ze een van de grondleggers van het huidige concept Glamping!

Safaritent, lodgetenten of glampingtent

Door te kiezen voor kwaliteit, intensieve samenwerking en innovatieve producten leveren zij inmiddels wereldwijd. YALA | luxury canvas lodges is in Europa uitgegroeid tot de grootste leverancier op gebied van canvas Safaritenten en Lodges.

Yalacanvaslodges.com

Voor iedere klant maken zij een plan van aanpak bij de aanschaf van een safaritent. Op deze manier betrekken zij de klant in iedere fase van het proces. Zij staan voor een lange termijn visie en onderscheiden hun door kwaliteit, maatwerk en innovatie. Bij het vervaardigen van de tenten werken ze met de beste materialen, zoals de tentstoffen van TenCate Fabrics, vlamwerende PVC, (vol)bad gegalvaniseerd staal en duurzaam gewonnen hout.

Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland

De verkoop en productie wordt aangestuurd vanuit Emmeloord. Vanuit hun hoofdkantoor worden de agents en dealers wereldwijd ondersteund. Yalacanvaslodges heeft dealers in Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Kroatië, Portugal maar ook agents in Australië, Nieuw Zeeland, Canada en Amerika.

Door de jaren heen hebben ze al vele mooie unieke projecten in binnen en buitenland gerealiseerd voor touroperators Vacansoleil – Vacanceselect – Tendi – Canvas Holidays alsmede voor FarmCamps, Duinrell, Libema Groep en Roompot.

YALA | luxury canvas lodges heeft meerdere eigen opbouwteams. Zij beschikken over servicepunten en monteurs. Naast montage van de vloer, tent en interieur kunnen zij de tent voorzien van meubelen, verlichting alsmede de complete technische installatie. Vanwege de enorme groei zijn er regelmatig vacatures bij YALA | luxury canvas lodges.

Wil je alles weten over YALA | luxury canvas lodges

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap
 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in