Camping ’t Scharrelhoes een echte landschapscamping

Landschapscamping ’t Scharrelhoes is rustig gelegen te midden in het fraaie Twentse coulisselandschap. De camping richt zich vooral op de toeristische kampeerder, die rust en ruimte zoekt. Prachtige fiets- en wandelgebieden in de nabije omgeving, de camping is gelegen aan een knooppunt route.

’t Scharrelhoes is een camping met een kleinschalig en gemoedelijk karakter waar je de keuze hebt uit ruime en gevarieerde plaatsen. Je kunt zowel in de zon als in de schaduw kamperen. Vanaf jouw standplaats is het genieten van de rust en schoonheid die de natuur met al z’n pracht aan flora en fauna te bieden heeft. Zij bieden sanitair van deze tijd in een verwarmd gebouw.

’t Scharrelhoes is van deze tijd

Zij beschikken over 25 royale standplaatsen waarvan 11 comfortplaatsen voorzien van een 16 Ampère stroomaansluiting, wateraansluiting en grijs waterafvoer. De standplaatsen zijn voorzien van een mooi uitzicht en hebben een minimale oppervlakte van 125 m2.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg

De auto’s kunnen gratis geparkeerd worden op het daarvoor speciaal ingerichte terrein op de camping. Je kan tijdens jouw verblijf gebruik maken van geheel nieuw verwarmde sanitaire voorzieningen met vloerverwarming.

Zij beschikken over 4 douches met thermostaatkranen, zonder muntjes, 4 toiletten, 4 wastafels, 2 afwasplaatsen en een stortplaats voor het chemisch toilet. De sanitaire ruimte is tevens voorzien van een wasmachine, wasdroger, droogrek, toiletpapier, zeepautomaat en papieren handdoekjes. De drinkwaterinstallatie op de camping is voorzien van een waterontharder zodat onder andere het douchen een nog aangenamere bezigheid wordt. De smaak van het water komt beter tot zijn recht en de sanitaire voorzieningen blijven in goede staat.

In de centrale hal van de campingschuur hangen een AED, verschillende brandblussers, een blusdeken en EHBO koffer, uiteraard hopen zij dat niemand deze zaken nodig heeft tijdens zijn of haar verblijf. Tevens hangen in de centrale hal de informatiebladen met de noodnummers van de diverse hulpdiensten en huisartsenposten, de prijslijst en het kampeer reglement. Alle voorzieningen voldoen aan de kwaliteitseisen die door de VEKABO worden gesteld.

Leestip:  Nationale Open Camping Dag 2024

Naast bovenstaande faciliteiten zijn er nog een aantal voorzieningen waar u gebruik van kunt maken:

 • verkooppunt Ola ijsjes
 • wifi netwerk met snelle internetverbinding
 • sfeervolle recreatieruimte voorzien van keuken en houtkachel
 • folder en informatieboekjes met vele bezienswaardigheden
 • wandel -en fietsroutes
 • afgesloten fietsenstalling op de deel van de boerderij met mogelijkheid om e-bikes op te laden
 • groot en kleiner kampeerveld
 • pluktuin met fruitbomen, struiken en bloemen
 • milieu vriendelijke afvalinzameling
 • broodjes service met afbakbroodjes van een warme bakker
 • verse eieren van eigen kippen
 • streekproducten van ondernemers uit de regio

Wil je meer te weten komen over Landschapscamping ’t Scharrelhoes

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in