Wil je weten hoe een camper huren bij VierVakantie werkt

Vandaag ben ik, de Dethleffs Trend, vertrokken met mijn huurders voor een week. Ze kwamen me halen in de loods in ’s-Gravenzande en lieten hun auto achter in de loods. Dat vonden ze erg prettig, want dat scheelde behoorlijk wat tijd.

Na de uitgebreide uitleg van mijn eigenaar, Christian, gingen we op weg. Dat kon snel gebeuren, want veel hoefden de huurders niet in te laden. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming kon de echte vakantie beginnen. En dat was echt vakantievieren, want de bedden waren al netjes opgemaakt, de handdoeken, vaatdoeken enzovoort had ik allemaal al bij me. Alleen hun eigen persoonlijke spullen moesten nog in de kastjes worden geruimd.

Bedden netjes opgemaakt

Met de rechtzetkeggen kon ik goed op mijn plek gezet worden. De luifel werd uitgedraaid waarna de huurders op de gehuurde elektrische vouwfietsen boodschappen gingen doen. Na de maaltijd moest er worden afgewassen. Ook dat was weer fijn voor de huurders, afwasteil, borstel, theedoeken en afwasmiddel zijn namelijk altijd aanwezig.

Leestip:  Le Voyageur Eterna LV 7.0 GJF: slank, maar ruim

Tijdens het koken en met de maaltijd grepen ze niet gauw mis, alles is uitgebreid aanwezig om te koken en gezellig samen te eten. Ook de BBQ op gas die ik bij me heb werd veelvuldig gebruikt, heerlijk!

Dethleffs Trend

Aan het eind van de vakantie bleef het vakantiegevoel nog even. Alleen hun eigen spulletjes hoefden ze maar weer te pakken en over te laden in hun eigen auto. De was thuis viel reuze mee, want de handdoeken en het beddengoed wordendoor VierVakantie gewassen.

Zeg nou zelf, wie wil er nu niet zo heerlijk Vakantie Vieren?

Ik, en mijn broer de Dethleffs Advantage, zijn te huur. Nu met 5% korting met de code: ‘kampeermagazine5

Kijk voor meer informatie op: www.viervakantie.nl of bel naar 0174-209001

 4.3/5 (3)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in