Camping de Dassenplas vlak bij Steenbergen en Bergen op Zoom

Camping de Dassenplas is gelegen net ten noorden van Bergen op Zoom. De camping met 25 eenheden ligt op de rand van de Brabantse Wal, genoemd het Halsters Laag en aan de Brabantse Waterlinie. De camping is door de rustige ligging en faciliteiten zeker aantrekkelijk voor iedereen die houdt van rust, ruimte en toch graag actief is.

Naast de ruime grasplaatsen beschikken ze ook over een aantal verharde camperplaatsen met voorzieningen. Het water, de Dassenplas, biedt mogelijkheden om te zwemmen, vissen en varen.

Voor de kleintjes is er een speeltuintje, tennistafel, trampoline en ruimte voor de voetbal aanwezig. Voor de “iets ouderen” is er een jeux-de-boulles baan. Ook ligt in de directe omgeving het Klimbos de Brabantse Wal. Vanuit de camping zijn diverse fietsroutes mogelijk, omdat vlakbij (200 m) een knopenroute loopt. Aan de overkant van de beek loopt het Floris de Vijfde pad, dat begint in Amsterdam en eindigt in Bergen op Zoom.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud
Reserveer uw plekje

Als een van de weinige campings dicht bij de grotere gemeenten Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen is het bijzonder makkelijk om ook het stedelijke met de fiets te verkennen. En ook Antwerpen en de Zeeuwse stranden zijn niet ver weg. Vooral Bergen op Zoom is een van de mooiste steden in de omgeving. Bergen op Zoom is een middeleeuwse vestingstad met het predicaat “mooiste stad van Nederland”. Reserveer daarom snel jouw plekje op een van de leukste campings vlak bij Steenbergen en Bergen op Zoom!

Kampeerplaatsen

Vanwege de rustige omgeving en sfeer van Camping de Dassenplas is het er vooral aantrekkelijk voor ouderen. Dit betekent natuurlijk niet dat kinderen niet welkom zijn.

Verhuur kampeermiddelen

Op deze rustige SVR camping zijn er verschillende faciliteiten te huur.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
De Dassenplas

In het water naast de camping bestaat de mogelijkheid om te vissen. Tevens wordt hier op zomerse dagen gezwommen door de plaatselijke bevolking.

Website Camping de Dassenplas: dassenplas.nl

 3.7/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in