Wigo aan de slag met digitaal geprint tentdoek

0

Al geruime tijd leveren ze bij TenCate Outdoor Fabrics tentdoeken aan Wigo Zelte. Wigo is gespecialiseerd in het maken van verschillende (voor)tenten voor caravans, campers, bussen en bestelwagens. Ook worden hier isolatiematten en accessoires voor deze (voor)tenten gemaakt. En dat doet Wigo Zelte al meer dan 30 jaar vol passie en energie. Alle (voor)tenten worden zelf geconfectioneerd in hun eigen atelier in Duitsland. Made in Germany dus.

Met passie voor het maken van tenten wil Wigo Zelte continu blijven innoveren en vernieuwen. Daarom maakt Wigo Zelte vanaf nu gebruik van de digitale printtechniek van Ten Cate Outdoor Fabrics. Hiermee kunnen zij hun outdoor-doeken beprinten met alle denkbare patronen, ontwerpen en afbeeldingen. Ze kunnen zelfs op grote schaal confectioneerinstructies meeprinten op het tentdoek. Met deze digitale printtechniek kun je een uniek design (laten) ontwerpen en een écht onderscheidend product bieden, ten opzichte van de concurrentie.

outdoor-doeken beprinten

Wigo Zelte heeft bijvoorbeeld gekozen voor hun TenCate All Season Touring tentdoek met een camouflageprint. Dit is een licht en sterk gecoat tentdoek van 100% polyester. De CAMOU!-collectie is daarmee een mooie toevoeging aan het assortiment van Wigo Zelte.

Leestip:  CapCabin ontwikkelt, produceert en exploiteert Tenthouses

Website en foto TenCate: www.tencateoutdoorfabrics.com

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in