Westfalia campercentrum Voor elke camperwens

Al 60 jaar is Westfalia een begrip in de wereld van compacte campers. Premium campers waarin design, innovatie, comfort en kwaliteit de boventoon voeren.

Zij zijn de officiële dealer van Westfalia Mobil en Ford Nugget campers gevestigd in Barneveld. Met meer dan 20 jaar ervaring en alle campers en camperservices onder één dak.

 

Westfalia Campers – Gedreven door innovatie, design en kwaliteit

Iedere kampeerder kent Westfalia. Een pionier met een roemrijke camperhistorie die teruggaat tot in de jaren ’50. Toen kregen ze het verzoek om een ‘Volkswagen-bus met meubilair’ te ontwikkelingen, onder de naam Camping Box’.

Al snel produceerde Westfalia de Camping Box in serie en werd de basis gelegd voor de bekendste camper ter wereld, de Volkswagen California. In 1962 bouwde Westfalia de eerste camper met meubeloppervlakken van licht plastic materiaal en gaf zijn naam aan de op VW-bus gebaseerde Westfalia SO 34.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409
Een campervakantie: echt genieten

Met een camper kun je gaan en staan waar je wilt. Heerlijk ontspannen en jouw avontuurlijke geest voeden met nieuwe indrukken, ontdekkingen en ontmoetingen. Zo’n vakantie kent eigenlijk maar één verplichting: een perfecte voorbereiding.

Dat is precies waar alles bij hun op gericht is. Bij hun vindt je alles onder één dak. Verkoop, verhuur en onderhoud van Westfalia Campers. Een uitgebreid assortiment van onderdelen en accessoires. En heel veel vakkennis van zowel de techniek als het woongedeelte van de campers. Dat mag je verwachten van een specialist. Zodat je zorgeloos op pad kunt gaan.

Service & Onderhoud

Hun werkplaats lijkt op het eerste gezicht een gewone, moderne werkplaats. Maar wie beter kijkt, ziet de verschillen. Een loopbrug om daken te inspecteren. Een speciale douche voor het testen op waterdichtheid. Hoogwaardig hout voor het maken van panelen. Gasdetectie- en montageapparatuur. Zonnepanelen en satellietschotels.

Leestip:  De brandstoftransitie voor campers

Je ziet het ook aan de monteurs. Technisch geschoolde specialisten, die uit eigen ervaring alles weten van campers en camperen. Zij verrichten alle denkbare onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden. Zowel aan het technische gedeelte als aan het woongedeelte van jouw camper. Dat is wat deze werkplaats zo uniek maakt: één werkplaats voor alle denkbare camperwerkzaamheden!

Website Westfalia campercentrum: westfaliacampercentrum.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in