Voorjaarsfeest bij Noorderzon Campers in Wolvega

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert Noorderzon Campers weer haar jaarlijkse Voorjaarsfeest, om te vieren dat het camperseizoen van start gaat. Tijdens deze dagen is er van alles te beleven voor zowel huurders als mensen die overwegen een camper te kopen, maar ook voor campereigenaren. Er worden jong-gebruikte campers aangeboden en er zijn tevens nieuwe (Sunlight) campers te koop. Ook voor mensen die een camper willen gaan huren, staan er diverse types en indelingen klaar.

Wat kunt u verwachten tijdens dit weekend?

  • Ruim aanbod van scherp geprijsde campers (nieuw en jong-gebruikt)
  • Nieuwe Sunlight 2019-modellen direct uit voorraad leverbaar
  • Leuke workshops over ‘camperen’ (over het gebruik, rondreizen en de aankoop van een camper)
  • De mogelijkheid om zelf eens samen met een ervaren camperaar proef te rijden
  • Huuraanbieding: bij reservering van een huurcamper ontvangt u de eindschoonmaak gratis*
  • Werkplaatsaanbieding: een volledige campercheck voor slechts € 99 (i.p.v. € 185)*
Leestip:  NKC - La Strada Avanti EBF: buscamper met lengtebedden
Hapjes, drankjes en leuke workshops

We gaan er – zoals bij ons gebruikelijk is – dit weekend voor elke bezoeker een feest van maken. Voor iedereen staan er gratis hapjes en drankjes klaar.

Bovendien zullen we voor mensen die zich oriënteren op de campermarkt diverse leuke en leerzame workshops organiseren. U kunt met al uw vragen terecht bij medewerkers van Noorderzon Campers.

Camper huren

Tijdens het Voorjaarsfeest bieden we niet alleen campers te koop aan, maar kunt u ook direct uw huurcamper voor de zomer van 2019 vastleggen. Noorderzon Campers verhuurt momenteel 140 campers door heel Nederland dus keuze genoeg! Of u nu een buscamper zoekt voor uw tweetjes, een integraal camper waar ook uw honden in mogen of een grote alkoof voor het hele gezin: tijdens het Voorjaarsfeest vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Leestip:  De Flair 880 maakt zijn debuut op de Caravan Salon 2023

Huurt u tijdens het Voorjaarsfeest een camper bij ons voor het jaar 2019, dan krijgt u van ons de binnen- en buitenschoonmaak cadeau. Dit geldt voor alle campers met verhuurlocatie Wolvega.

Nieuw: werkplaats voor onderhoud camperdeel
Noorderzon
Fotograaf Femke van Erp

Hoewel Noorderzon Campers al langere tijd een werkplaats heeft, werd deze tot voor kort alleen gebruikt voor eigen campers. Inmiddels hebben we deze activiteit verder uitgebreid en verzorgen we ook onderhoud aan campers van derden. Om uw kampeerauto in topconditie te houden, is een periodieke controle van het camperdeel essentieel. Ook het opbouwen van accessoires en herstellen van schade zijn zaken die wij in onze werkplaats uitvoeren. Als u tijdens het Voorjaarsfeest een afspraak maakt voor een volledige campercheck inclusief vochtmeting, dan betaalt u daar slechts € 99 voor i.p.v. € 185*.

Kijk voor meer informatie op Noorderzon Campers

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes
 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in