Adria Aviva, is origineel en uniek in zijn soort

Adria Aviva, een mooie modellenlijn met alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie en super slimme indelingen en specificaties tegen de juiste prijs en kwaliteitsverhouding.

De Adria Aviva, is origineel en uniek in zijn soort. Dankzij diverse slimme oplossingen heeft Adria een gemiddelde gewichtsbesparing van maar liefst 5% weten te realiseren.

De kleinste Aviva weegt dan ook slechts 715 kg leeg. Het exterieur van de Adria Aviva is uiteraard standaard voorzien van een hagelbestendiger polyester dak, beschikt over een hamerslag aluminium zijwanden en een frisse aquamarijn-kleurige striping. De buitenbreedtes variëren van 2,09 tot 2,45 m.

Totale lengtes beginnen bij 5,53 m. De disselbakklep kan over de volle breedte open waardoor deze ruimte optimaal toegankelijk is. Opvallend in de disselbak is de beschermbox voor de gasfles, deze wordt standaard meegeleverd.

Leestip:  Caravan kopen? Hier moet je zoal op letten
Het nieuwe kamperen

Winnaar van de Europese Innovatie Award, de Aviva. Origineel en uniek in zijn soort. Makkelijk in het gebruik. Voel je thuis in het eigentijdse interieur door je eigen moderne bekleding te kiezen. Beschikbaar in vele indelingen en voorzien van innovatieve kenmerken.

Adria Aviva. Een nieuwe stijl van kamperen. De Aviva is zo’n originele en makkelijke caravan om te bezitten en te gebruiken. Elegant vormgegeven stijlvol interieur met nieuwe, zachte interieurkeuzes. Boordevol innovatieve functies en beschikbaar in een breed scala aan lay-outs. Aviva biedt een geheel nieuwe stijl van kamperen, met zijn vele innovatieve functies en stijlvolle maar uiteindelijk eenvoudige oplossingen, in de keuken, badkamers allemaal verpakt in een robuuste en zeer praktische caravan.

Interieur kenmerken

Het nieuwe kamperen, met Aviva. Innovatieve eigenschappen en eenvoudige toch stijlvolle oplossingen. Keuken, toiletruimte, woonruimte en slaapkamer, individuele ruimtes samen in een praktische caravan.

Leestip:  De Circulaire caravan als toekomst?

Alles over de Adria Aviva

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in