Het BeauEr 3X concept is geboren in 2009 met een simpel idee van de uitvinder. Een kleine maar uitbreidbare caravan die alles als een grote heeft, makkelijk te slepen op de weg en snel te ontvouwen met alle comfort van een grote. Dit concept is internationaal gepatenteerd op basis van het telescopische principe (of pull).

Met deze techniek kunt u 3 modules horizontaal inzetten door de woonkamer te verdrievoudigen. Deze operatie vereist geen vervelende installatie en slechts één persoon kan met minimale inspanning alle stukken in minder dan 20s ontvouwen.

Het systeem werkt met behulp van elektrische aandrijvingen aangedreven door de 12V auto batterij of 220V. Het principe is slim maar simpel: in de gevouwen positie passen meubels bij elkaar in elkaar. Eenmaal ontvouwen, wordt dit meubel automatisch opgezet zonder enige manipulatie. De transversale positionering van de as zorgt voor een beperkte externe afmeting en blijft in een conventionele auto breedte (1,90 m). Deze compacte maat vergemakkelijkt de verwerking en vermindert de windweerstand.

Leestip:  MenKnow Adventures - Jij weet wat AVONTUUR is!

Website Beauer

 4.3/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in