Van Den Elzen caravans en recreatie aandacht voor de klant

Wordt je graag persoonlijk geholpen en wil je een advies waar je écht wat aan hebt? Bij van den Elzen caravans en recreatie hebben ze aandacht voor de klant en staan zij klaar met een goed advies. Zij helpen je met het maken van de juiste keuze voor je, zodat je maximaal plezier zult beleven van jouw aankoop. In hun 5000 m2 grote showroom geven zij je graag uitleg over de verschillende caravans, movers, fietsendragers, airconditioners, voortenten, luifels, schotels en nog veel meer.

Hun team staat voor je klaar! Of het nu om een nieuwe of gebruikte caravan, voortent of luifel, een technisch advies of accessoire gaat.

Topmerken caravans

Met de merken Fendt en Tabbert hebben zij topmerken in huis. Beide merken zijn kwalitatief hoogwaardig, compleet uitgerust en sfeervol ingericht. De caravans zijn in vele modellen en uitvoeringen te bekijken in hun showroom. Van den Elzen caravans en recreatie heeft altijd de nieuwste modellen Fendt en Tabbert caravans in huis. Daarnaast staan er ook modellen uit het voorgaande modeljaar met aantrekkelijke prijzen, die staan te popelen om met hun eerste eigenaar op pad te gaan.
Ook vindt je een ruim aanbod aan occasions van alle merken bij van den Elzen caravans en recreatie.

Werkplaats

WerkplaatsSchade aan jouw caravan is altijd vervelend en probeer je ten allen tijde te voorkomen. Mocht je onverhoopt toch schade krijgen aan jouw caravan, dan kunnen zij deze schade in hun eigen werkplaats vakkundig repareren. Na het repareren van de schade wikkelen zij de schade af met jouw verzekeraar.
Naast schadereparaties kun je bij hun ook terecht voor het reguliere BOVAG onderhoud, onverwachte reparaties en de opbouw van accessoires.

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Website van den Elzen caravans en recreatie: www.vdelzencaravans.nl

 4.6/5 (14)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in