Vakantie in eigen land op unieke stadscamping in Rotterdam.

0

De camping, waar men slaapt in architectonische, duurzame objecten in plaats van in tenten en caravans, biedt een unieke ervaring.
In een stadsgebied voor innovatieve, creatieve ondernemers ligt Culture Campsite. De negen objecten waarin men slaapt zijn ieder op hun eigen manier duurzaam en in de meeste gevallen vervaardigd uit restmaterialen. Bovendien bevinden de sanitaire voorzieningen zich in een voormalige bouwkeet.

Activiteiten

Gasten kunnen terecht voor zowel een weekendje weg als voor een langere periode om de stad te ontdekken. In samenwerking met lokale ondernemers zijn er daarnaast creatieve initiatieven opgezet voor de bezoeker. Op specifieke dagen worden er activiteiten en arrangementen aangeboden, zoals yogalessen, een stadsretraite en een meerdaagse cursus tiny house ontwerpen. De verschillende tours verbinden de camping met het omliggende innovatieve, creatieve Delfshaven en M4H-gebied.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen  “In ut land van Breda”

Sleeping Pod

Oprichters

De oprichters bestaan uit ontwerpers en freelancers in de kunst- en cultuursector. Isis Hoos, Boris Duijneveld, Thijs Masthoff en Laura Abbink zijn Culture Campsite begonnen om mensen een innovatieve kijk te geven op architectuur en design. Duurzaamheid speelt daarin een grote rol.

Opening van De Kroon en festival de BeKROONing in Rotterdam. Foto Bart Hoogveld
Opening

De camping opent naar verwachting 1 juli de poorten met gepaste maatregelen voor een nieuw seizoen. De oorspronkelijke openingsdatum van 2020 moest door het coronavirus worden uitgesteld. Door de versoepeling van de maatregelen die op 6 mei j.l. bekend werden gemaakt kunnen de oprichters de pijlen richten op 1 juli.

Website Culture Campsite: www.culturecampsite.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in