Camping Het Waldhoorn is het hele jaar geopend

Het Waldhoorn is een prachtig aangelegde landschapscamping in de Achterhoek waar je heerlijk tot rust kunt komen in de mooie natuur. Je kunt hier heerlijk fietsen, wandelen en vissen.

Kampeerders die natuur, rust en ongedwongen gezelligheid zoeken zijn hier helemaal op hun plek. Ze hebben ruime plaatsen voor caravans, campers, tenten of vouwwagens en een trekkershut en stacaravan waarin je kunt overnachten.

Daarnaast kun je ook het hele jaar gebruik maken van hun mooie en gezellige feest- en vergaderzalen. Zij verzorgen de catering graag voor je en hebben hier diverse mogelijkheden in. Zij kunnen je hier telefonisch of per mail meer over vertellen.

De camping is gelegen in Eefde en ligt aan het Twentekanaal (vlakbij het bekende sluizencomplex in Eefde). Zutphen ligt op ongeveer vijf kilometer van de camping.

De omgeving bestaat uit een prachtig coulissen landschap. In de omgeving is er een scala aan recreatiemogelijkheden zoals, zwemmen in de nabij gelegen zwembaden en het maken van wandelingen en fietstochten in de bosrijke omgeving en over de Gorsselse heide.

Leestip:  Camping De Houten Paardjes in de duinen bij Rockanje

Tevens kun je prachtige uitstapjes maken naar Zutphen, Bronckhorst, Gorssel en Deventer.

  • Het camping heeft 127 zeer ruime plaatsen.
  • standaard plaatsen
  • comfort plaatsen
  • plaatsen op het tentenveld

Website Camping Het Waldhoorn: www.hetwaldhoorn.nl

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in