Camping Orbitur Canidelo het ideale vakantieconcept

Camping Orbitur Canidelo ligt vlak aan de zee, bij Praia de Salgueiros in Canidelo. Vila Nova de Gaia, biedt één van de mooiste uitzichten vanaf het uitstekende zwembad en biedt toeristische accommodaties en plekken aan voor kamperen met tent of caravans.

Met de auto is het slechts 10 minuten naar het historische centrum van Porto. De camping is gelegen op slechts 2 km van het natuurreservaat van de monding van de rivier de Douro en genietend van fiets- en voetpaden, kun je profiteren van de routes van de zeekust naar Rio.

‘S Ochtends kun je een bezoek brengen aan de vismarkt Afurada, vanwaar het ook mogelijk is om met Rio-Taxi de oversteek naar Porto te maken en vervolgens de toeristische route te nemen die met het openbaar vervoer wordt bediend, richting Foz (Castelo do Queijo) of Baixa do Porto (Ribeira).

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Liefhebbers van toerisme kunnen een bezoek aan de portwijnkelders niet missen, met uitzicht op de havengebieden van de Douro-cruises geflankeerd door restaurants en terrassen met een gevarieerd gastronomisch aanbod. Profiteer naast de suggesties voor nabijheid ook van de uitstekende bereikbaarheid om de regio’s Noord en Centrum te ontdekken, via Guimarães, Aveiro en Coimbra.

Direct aan het strand

Het ideale vakantieconcept voor velen van ons is om, indien mogelijk, bijna met onze voeten in het water wakker te kunnen worden op het strand. In het Orbitur-netwerk hebben ze enkele campings die je de mogelijkheid bieden om directe toegang te hebben tot de zee of het rivierstrand. Word wakker, maak je klaar voor een zonnige dag en loop slechts een paar meter om de handdoek neer te leggen.

Leestip:  Comfortabel kamperen - Een speciale plek in de natuur!

Actief toerisme

Ga op avontuur en dompel jezelf onder in de energie van extreme sporten. Scheur het water af tijdens een kanotocht, verzamel je vrienden in een paintball-activiteit en voel de vrijheid om van een glijbaan af te vliegen. Beleef de adrenaline van avontuurlijke sporten met hun.

Website Camping Orbitur Canidelo: www.orbitur.pt

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in