TomTom lanceert GO Camper Max

TomTom lanceert GO Camper Max: het meest complete en krachtige campernavigatiesysteem tot nu toe.

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van geolocatietechnologie, lanceert de TomTom GO Camper Max: het meest complete campernavigatiesysteem. Het device is ontworpen voor bestuurders die beschikken over een camper, caravan en/of auto. TomTom GO Camper Max beschikt over een groot, helder 7-inch HD-scherm en een razendsnelle processor.

TomTom GO Camper Max zit boordevol handige functies en is een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem. Bij het berekenen van een route houdt het toestel rekening met de grootte en het gewicht van het voertuig, zodat de bestuurder niet door onbegaanbare plaatsen zoals smalle straatjes en wegen met lage bruggen wordt genavigeerd. Een ander aspect dat de veiligheid van de bestuurder vergroot, is het kristalheldere 7-inch HD-scherm. Door het zeer gedetailleerde scherm kan de bestuurder – zelfs bij direct zonlicht – snel zien wat er op de weg gebeurt. Het verhogen van de rijveiligheid staat voorop, maar GO Camper Max biedt meer dan dat. Het apparaat wordt geleverd met een voorgeïnstalleerde database met duizenden campergerelateerde nuttige plaatsen in Europa, waardoor de bestuurder aanvullende informatie krijgt, bijvoorbeeld over campings.

Leestip:  Oplossing voor klanten Van Vliet Caravans

TomTom GO Camper Max

Ook handig voor toeristische routes

Een functie die voor het eerst beschikbaar is op een campernavigatiesysteem is Scenic Routing (Toeristische Routes). Wanneer de gebruiker plezier verkiest boven snelheid, kan met behulp van deze functie de intensiteit van bochten en heuvels van elke route worden gekozen. Ideaal om de saaie snelwegen te vermijden en de leukere, toeristische routes te kiezen. Deze functie is perfect voor degenen die hun vakantiebestemming hebben bereikt en hun omgeving nog meer willen verkennen.

Een andere handige functie is live brandstofprijsinformatie. Hiermee kan de gebruiker de brandstofprijs zien in de buurt of op de route en kunnen eenvoudig de kosten tussen verschillende stations worden vergeleken. Het is bekend dat campers meer brandstof verbruiken dan gewone auto’s, en met de aanhoudende benzinecrisis is deze functie erg relevant voor deze doelgroep.

Leestip:  Recreatie Next Level met inspirerende lezing
Camper en caravans worden populairder

Mike Schoofs, Managing Director van TomTom Consumer: “Steeds meer mensen ontdekken het plezier en gevoel van vrijheid dat reizen met een camper of caravan biedt. Deze groei is hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door de pandemie en het lijkt erop dat de populariteit alleen maar toeneemt. Als gevolg hiervan neemt ook de vraag naar een navigatiesysteem voor campers toe. Met de lancering van dit 7” Camper-product komt TomTom tegemoet aan de behoeften van die avonturiers.”

Actuele wereldkaarten

TomTom GO Camper Max biedt de meest actuele wereldkaarten die een navigatiesysteem kan bieden. Kaarten zijn nooit ouder dan een week en worden tot 3 keer sneller* bijgewerkt via Wi-Fi. Dankzij een nieuwe processor en groter geheugen reageert dit navigatiesysteem razendsnel en worden de routes berekend in een oogwenk.

Leestip:  Winnaars automotive innovation award 2024

Actuele wereldkaarten

Bestuurders kunnen hun telefoon verbinden met TomTom GO Camper Max via Bluetooth en daarmee toegang krijgen tot TomTom Traffic verkeersinformatie en premium live services**. Dit bestaat uit flitspaalwaarschuwingen, informatie over brandstofprijzen, weerinformatie en oplaadpunten voor elektrische voertuigen, inclusief beschikbaarheid.

 3/5 (18)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Ik heb de Tom Tom aangeschaft omdat je maten en gewichten van je camper kan invoeren en dan niet voor verrassingen kan komen te staan maar dat is dus niet waar want bij een rondrit in Spanje en Portugal zijn wij wel voor verrassingen komen te staan. Nauwe straatjes en maakt bochten die je met een gewone auto ook niet kan nemen. Ik vind het iedere keer weer spannend wanneer ik een dorpje inrij. Dit is niet wat ik ervan verwacht had en voor zoveel geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in