Kamperen op Landgoed Energy Up

Slapen onder de sterren in de natuur. Dat kan dichterbij dan je denkt. Op 20 minuten van Amersfoort en 45 minuten van Amsterdam ligt een adembenemend stukje Flevowildernis. Een prachtig landgoed waar je kunt overnachten in je eigen tent, of een van de unieke vooropgezette accommodaties. Word wakker, geniet van een ontbijtje en dompel je onder in het eindeloze programma. Yoga, ijsbaden, workshops, bootcamps, natuurexpedities, het aanbod is oneindig. Bezoek het landgoed met familie, vrienden of alleen. Hier leer je nieuwe mensen kennen, kom je tot rust in de natuur en keer je huiswaarts met veel hernieuwde energie.

Even voorstellen

Camping de Wielewaal is door de voormalig eigenaren Willem en Anja verkocht aan Jochem en Juliette van Hessen. Voor de voormalige eigenaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging, voor broer en zus Jochem en Juliette een kans om hun droom uit te laten komen. Met deze frisse wind werd Camping De Wielewaal omgetoverd tot Landgoed Energy Up. De droom om een fysieke plek te creëren waar bezoekers energieker weg gaan dan dat ze aankwamen, komt nu uit. De functie van prachtige natuurcamping blijft gewoon bestaan: je krijgt als bezoeker nu wel meer dan alleen een overnachting. Nieuwe, unieke accommodaties, een levenslustige community, een eindeloos programma, sport, spel en andere activiteiten. Landgoed Energy Up is een plek om op te laden, waar niets moet en alles mag. Het hele team kijkt ernaar uit je te ontmoeten.

Leestip:  Camping Zomerlicht retreats & co-living
Camping & Glamping

Ben je klaar om de magie van het landgoed te ervaren? Zij willen je in ieder geval graag ontmoeten. Ouderwets kamperen of glamping, zij laten de keuze aan jou. Zij bieden verschillende mogelijkheden om de nacht in het Hulkensteinse Bos in Zeewolde door te brengen. Wil jij na het trainen uitrusten in je tipi? Of na de yoga terugtrekken in je eigen yurt?

Kom je kamperen?

Zij hebben kampeerplekken met én zonder stroom. Op een afgelegen plekje of juist gezellig in de buurt van wat andere kampeerders.
Hun plekken zijn ruim opgezet, per plek kun je makkelijk 2 tenten kwijt.

Website camping Energy Up: landgoed-energy-up.nl

 4.4/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in