Tolwegen in Frankrijk en Spanje met kaart betalen

Tolwegen in Frankrijk en Spanje kun je automatisch betalen met de BIP&GO-badge bij de automatische tolpoorten op de snelwegen. De BIP&GO-badge is een t-badge (elektronische tolbetaling), die je kunt gebruiken op de Franse en Spaanse snelwegen en bij automatische tolpoorten zoals voor het viaduct van Millau, de brug van île de Ré, de brug van Tancarville of de brug van Normandië. Ook kun je met de BIP&GO-badge parkeergeld betalen op meer dan 300 parkeerterreinen!

Alle rijstroken met “t” aangeduid gebruiken op alle snelwegen in Frankrijk en op meer dan 300 parkeerterreinen. Gemakkelijk automatische tolpoorten passeren tijd besparen.
Zodra je pasje is geactiveerd en is aangebracht op je voorruit, kies je de rijstroken voor tolheffing aangeduid met “t”. Rijd rustig en houd 4 meter afstand van het voertuig voor je. Het pasje laat een pieptoon horen, het licht springt op groen: je kunt dan doorrijden!

Tolwegen in Frankrijk en Spanje betalen met één kaart

De nieuwe uitbreiding van Bip&Go is beschikbaar voor iedereen die automatisch wil betalen op de snelwegen van Frankrijk en Spanje. Met Bip&Go, in samenwerking met Bip&Drive, kun je voortaan profiteren van automatische betaling op de tolwegen in Frankrijk en Spanje middels een enkele badge.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Website BIP&GO-badge

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in