Tipi’s Wei – ik zie, ik zie & dat ben jij!

vieren, verbinden & verwonderen, 2 daags ouder-kind retreat in een luxe all seasons Belltent met ligbad. Workshops, verwonderbox en coaching voor een onvergetelijke ervaring in duurzaam verbinden met jezelf en elkaar.

Hele jaar te boeken, in elk seizoen vieren en je over de jaargetijden vewonderen.

 

Tipi’s wei

(H)echt & duurzaam beleven – 2 daags ouder & kind retreat.

Bij dit unieke retreat ligt de nadruk op verbinden, vieren en verwonderen binnen je gezin.  Het is een solo retreat op het erf van een oude boerderij. Jullie verblijven samen in jullie eigen luxe Bell tent.

Het ouder&kind retreat is ontwikkeld doorkindercoachingspraktijk Villa Hoep. Kinderen ervaren dit als een ultiem uitje door de aandachtige manier van samen vieren en beleven. Ouders zijn er even helemaal uit, een moment voor jullie zelf. Opladen middenin de natuur in een Glamping Bell tent.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024

De workshops, verwonder-wellness box en coachingsmomenten geven jou een onvergetelijke ervaring in duurzaam contact met elkaar. Je ontdekt (h)echt en ontspannen contact en verbinding. Dit geeft een stevige basis voor jullie levensavontuur samen. Een kado voor elke dag hierna.

Luxe Bell tent met ligbad op een groen wei_landje

Voel je thuis & tegelijk er echt even uit op het erf van een eeuwenoude woonboerderij. De Bell tent wordt omringd door weilanden en slootjes en staat op een privé plekje. Het uitzicht is vrij en weids. Vanuit je eigen warme ligbad in de tent zie je de zwanen en eenden voorbij zwemmen, de koeien loom grazen en hoor je de roep van de uil uit de bomen. Kook op de Duch Oven, stook vuurtjes als de schemer valt en zet eerlijke koffie met de koffiemachine. Slaap als een roos in het luxe, voor jou opgemaakte bed. En ervaar de luxe en ontspannen sfeer van samenzijn in jullie eigen Bell tent.

Leestip:  Recreatiepark de Wielerbaan uniek gelegen vakantiepark

Naast de elektrisch verwarmde tent staat jouw privé sanitairhuisje met biotoilet & wasbak.

Er ligt een kano & een eigen hangmat voor je klaar. Ga lekker zitten in de regisseurstoeltjes of plof op een loungekussen of kleedje neer. Samen balanceren op de aanwezige yogabal.

In jullie tent vindt je ecologische en duurzame producten. Goed zorgen voor jezelf en voor de aarde vinden is belangrijk.

Het ontbijt bevat biologische en lokale producten en de maaltijden zijn vegetarisch en aan te passen op lactosevrij, glutenvrij en suikervrije dieetwensen.

Website Boerderwei: www.boerderwei.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in