Kamperen en logeren op een kleine en kleurrijke camping tussen de houtwallen

Aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden, gelegen aan een idyllisch landweggetje. Daar ligt onze kleinschalige en vrolijke parel van een camping. Tussen de houtwallen en midden in de natuur. Een stek voor levensgenieters waar kleur, het buitenleven, gezelligheid, en ontspanning centraal staat en waar vakantiegeluk begint. De plek waar je komt logeren wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk en sfeervol verblijf, weg van de massa. Een plek waar iedereen welkom is en waar je jezelf kan zijn. Op zoek naar een verzorgd avontuur? Onze sfeervolle en comfortabele ingerichte Bell tenten staan voor je klaar. Ga je liever met je eigen (dak)tent, busje, camper, caravan of vouwwagen op pad? Kies één van de ruime kampeerplekkies tussen de houtwallen uit en geniet! Zien we jou snel?

Leestip:  RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd
Over ons:

¡Hola! Wij zijn Justin en Yvonne, twee enthousiaste avonturiers die samen een grote passie delen: reizen! Nieuwe dingen ontdekken, mensen ontmoeten, hiken… Daar krijgen wij energie van. Van verre reizen tot stedentrips dichter bij huis: zodra we de kans zien, gaan we op avontuur!

Justin en Yvonne

Toen in 2020 corona om de hoek kwam kijken kwam Yvonne haar werk in de evenementenbranch stil te liggen. Maar waar een deur dicht gaat, gaat weer een nieuwe open. Zo ontstond het idee om samen een plek te zoeken waar we met andere levensgenieters op avontuur kunnen gaan. Het werd ”De Houtwal”, een gezellige stek in de natuur waar we graag samen met jou van gaan genieten.

Yvonne zie je dagelijks op de camping rondfladderen. Justin heeft een fulltimebaan maar zodra zijn werkdag erop zit of het weekend aanbreekt is hij er gezellig bij! Samen zie je ons regelmatig een leuke activiteit organiseren.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping
Activiteiten:

Ontmoet onze nieuwsgierige alpaca’s met hun fluffy koppies, struin door onze boomgaard en pluk hier als gast van de camping je eigen appels, kersen of peren van de boom. Geniet van een spelletje in de campinglounge en bereid hier een lekkere hap of gebruik de gezamenlijke BBQ. Laat de kleine avonturiers lekker in de zandbak spelen of de speelgoedkist ontdekken. Bekijk ‘s avonds de sterrenhemel én geniet van de gezelligheid op onze camping. Regelmatig zie je ons spontaan burgers flippen, alpaca’s schilderen, broodjes bakken, boogschieten of een muziekbingo organiseren. Een vast programma is er niet dus laat je verrassen!

Website Minicamping De Houtwal: www.dehoutwal.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in