Tijd om Nederland beter te leren kennen

Het corona virus heeft het leven van ons allen flink veranderd. Ook een vakantie ziet er anders uit dan normaal. Gelukkig is er nog veel mogelijk en is het bij uitstek een tijd om Nederland beter te leren kennen. Zoals bij een van de ruim 750 Vekabo campings of accommodaties. Waar je rekening mee moet houden tijdens je verblijf lees je op hun website.

Eigen of privé sanitair

Vanaf 1 juli mag gedeeld sanitair weer gebruikt worden op campings en bij accommodaties. Heb je eigen sanitair (bijvoorbeeld in je caravan of camper) dan ben je nu ook al welkom. En mocht je zelf geen sanitair hebben dan kan je gebruik maken van kampeerplekken met privé-sanitair. Zo’n 40 Vekabo campings bieden dit aan.

Extra leuk voor de kinderen

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Als je kinderen een leuke vakantie hebben dan heb je het zelf ook. Vele van de Vekabo campings of accommodaties zijn in het groen en/of bij (voormalige) boerderijen, waar voor kinderen heel veel te zien en te beleven is.

Extra leuk voor de kinderen

Gratis vogelcursus

Is dat daar nou een grutto of een tureluur? En dat gefluit vanuit de struik? Een heggenmus of roodborst?Je leert het met de gratis online vogelcursussen van Vogelbescherming Nederland. Een leuke bezigheid tijdens je verblijf bij een van de vogelrijke kleine campings of accommodaties van Vekabo.

Nieuwe Vekabo accommodaties

De afgelopen maanden is het aanbod van Vekabo accommodaties uitgebreid met een aantal prachtige nieuwe locaties. Waaronder sfeervolle kleine campings in Friesland, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland, een vakantiehuis in Noord-Holland en een landgoed met diverse type accommodaties in Noord-Brabant.

Leestip:  La Bonne Source De christelijke camping in Zuid Frankrijk
Volg Vekabo op Instagram

Volg jij Vekabo nog niet op Instagram? Doe dat dan nu voor de mooiste kleine campings, B&B’s, vakantiehuizen en groepsaccommodaties op het platteland!

Website Vekabo: www.vekabo.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in