Tante Tess voor een onvergetelijk kampeeravontuur

Voor een onvergetelijk kampeeravontuur boek je deze knusse, vintage Adria 305 SL caravan. De caravan is gebouwd in 1985 en heeft er dus al heel wat jaartjes op zitten. In 2020 zijn buiten- en binnenkant helemaal onder handen genomen en nu is dit vintage huisje op wielen klaar voor nieuwe avonturen.

Hoe het begon

Eigenlijk was Thessa Wolthuis helemaal niet op zoek naar iets nieuws om te gaan doen. Ze had haar handen wel vol aan Toffe Koffie. Met een piaggio en twee omgebouwde vintage caravans als mobiele espressobars had ze het wel druk genoeg. Maar toen werd het 2020 en kwam corona. Daarmee was de evenementenkalender voor het hele seizoen in één klap leeg geveegd. En hoewel een paar weken vakantie eerst wel lekker was, begon het na een tijdje toch wel te kriebelen. Wat als zo’n crisis nog weken gaat duren, of nog erger, maanden….

Thessa Wolthuis “Tante Tess” vind het erg leuk om dingen te creëren, van het opknappen van haar koffie caravans tot een fijne sfeer op een festival of bedrijfsfeest. Ze krijg vaak complimenten over haar koffie caravans. Mensen vinden ze leuk ingericht en worden er vrolijk van. En dat is ook de bedoeling. Bovendien merkte ze in de zomer van 2020 dat er veel mensen in eigen land op vakantie gingen vanwege de corona maatregelen. En zo begon langzaam een nieuw plannetje vorm te krijgen. Ze bedacht een caravan te kopen en deze keer niet om te bouwen tot mobiele espressobar, maar om het op te knappen en uniek te maken zodat je ermee op vakantie kunt gaan.

Interieur caravanZe vond een hele leuke vintage Adria caravan uit 1985. En daarmee is ze aan de slag gegaan. Schoonmaken, polijsten, behangen, verven, nieuwe kussens bekleden en ga zo maar door. Thessa Wolthuis moest ook nog een naam bedenken, ook niet eenvoudig!. Maar omdat haar broer haar al jaren plagerig Tante Tess noemt, leek haar dat wel toepasselijk.

Leestip:  Overname Strating Caravans

In het voorjaar van 2021 gaat de caravan voor het eerst in de verhuur. En inmiddels staat er al een tweede Adria caravan klaar om opgeknapt te worden. Ze hoop dat de vakantiegangers veel plezier beleven aan deze caravans, ze heeft er in ieder geval met heel veel plezier en enthousiasme aan gewerkt.

De caravan

.. is geschikt voor 2 tot 3 personen. De twee zitjes tover je heel eenvoudig om tot een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De kussens zijn vernieuwd zodat je een lekker matras hebt om op te slapen. Als je zelf wilt koken beschik je over een keukentje met alle toebehoren.

De caravan heeft een eigen kenteken en een maximaal gewicht van 850 kg. Dit betekent dat je er met de meeste auto’s met een B rijbewijs mee de weg op mag. Je kunt de caravan ophalen in Meedhuizen (Gr) en je reis kan beginnen.
Wil je liever niet met de caravan rijden, dan hebben ze een leuke samenwerking met  ‘Natuurkampeerterrein Wildemansheerd’ bij Schildwolde. Ze zetten tegen een meerprijs de caravan voor je klaar op de camping. Het enige dat je dan zelf nog hoeft te doen is je tas uitpakken en je vakantie is begonnen!

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen

Je kunt met de caravan op reis gaan, maar hij is natuurlijk ook heel geschikt als productiekantoor op een festival, als bruidssuite voor een pasgetrouwd stel, als kleedruimte voor een fotoshoot, of als thuiswerkkantoor 😉

Website Tante Tess: www.tantetess.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in