Camping De Hooiberg dicht tegen de dorpskern van Castricum

Camping De Hooiberg ligt in Bakkum (gemeente Castricum) 3 km van de kust, tegen het Noord-Hollands duinreservaat en de polder, midden in de natuur en dicht tegen de dorpskern van Castricum. Een geweldig gebied om te wandelen en te fietsen. Er zijn zowel door het als daarbuiten fiets- en wandeltochten uitgezet. Ook het fietsknooppunten netwerk loopt door Castricum.

Achter de brede duinen ligt het mooie rustige zandstrand, waar gelegenheid is voor een kopje koffie of een hapje eten. De camping ligt nog geen 3 km van het strand. Het duin en bos bereikt u binnen 5 minuten.

Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen op deze camping. Ze kunnen met de skelter spelen, fietsen, steppen, van de glijbaan, voetballen, tafeltennissen, springen op de trampoline en zwemmen in buitenwater of in zee.

duingebied

Even voorstellen

Zij zijn Wim, Evelien, Stijn (’96), Sannien (‘ 97) en Aniek ( ’99) Twisk. Sinds 2008 zetten zij het bedrijf van opa en oma Twisk voort.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

Op hun mini camping is tevens hun agrarisch bedrijf gevestigd. De hoofdtak is hier de schapenhouderij. In maart hebben ze het extra druk omdat de lammetjes geboren worden. Ook hebben ze een aantal huisdieren zoals geiten, kippen ,1 konijn, 1 poes en de hond Sieb. Daarnaast zijn er een aantal appartementen op hun bedrijf gevestigd welke permanent bewoond worden.

Evelien doet de planning rondom de camping en Wim regelt naast zijn externe werk de meeste zaken met de schapen. De werkzaamheden op de camping doen ze samen en daar hebben ze dan ook veel plezier in!

Samen met de 3 kinderen Stijn, Sannien en Aniek vinden ze het erg leuk om jouw te verwelkomen op de camping. Ze hopen dat je een aangenaam verblijf hebt.

Website Camping De Hooiberg: www.twiskdehooiberg.nl

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping
 1.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in