Camping Den Hoogen Berg in het mooie land van Maas en Waal

Camping Den Hoogen Berg ligt achter hun woning en zo’n 500 meter van de waalbandijk en uiterwaarden, maar ook dicht bij het dorp en de winkels. De camping heeft 23 ruime verharde plaatsen afgebakend met beukenhaagjes, alle zijn voorzien van 6 ampère stroom. Op de plaatsen zijn tevens verharde stroken voor caravan of camper, zodat je altijd waterpas staat. Het grasveld is gelegen op zandgrond en heeft een goede afwatering.

Even voorstellen

Mark en ChristaZij zijn Mark en Christa en wonen in Boven Leeuwen, een dorpje gelegen in het mooie land van Maas en Waal. Hun camping is geopend van 15 maart tot 31 oktober mits het weer het toelaat. Voor rust, natuur en gastvrijheid ben je bij hun op het juiste adres.

In 2011 zijn zij gestart met hun mini-camping en zijn trots op het resultaat. Inmiddels zijn alle plaatsen verhard zodat je het hele seizoen op een mooie schone plaats kunt staan. Voor trekkers met een tentje is er een mooi apart grasveldje met overdekt terras en een picknicktafel.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

De omgeving is prachtig om te wandelen, te fietsen of te vissen. Fietsers kunnen hun hart ophalen met de diverse fietsroutes (knooppunten) over de slingerende dijken met de mooie uiterwaarden en langs fruitboomgaarden met in het voorjaar de prachtige bloesem. Bij aankomst krijg je een informatiepakket waar o.a. diverse fietsroutes in zitten.

Op het hele campingterrein is gratis wifi aanwezig. Er is een gezellige recreatieruimte met terras en een overdekte fietsenstalling met laadpunten.

Ook in het hoogseizoen heerst er rust op de camping, dit komt mede doordat er geen faciliteiten voor kinderen zijn. Het is mogelijk om bij hun broodjes te bestellen zodat je s’morgens kunt genieten van vers gebakken broodjes.

Zij zijn lid van VeKaBo, en ze worden elke jaar gecontroleerd door de ACSI en de ANWB. Vanaf 2014 tot heden hebben ze ieder jaar een Zoover Award ontvangen waar ze erg trots op zijn, dit dankzij de beoordelingen van hun gasten. Mocht je zelf willen ervaren hoe het is op camping Den Hoogen Berg, dan ben je van harte welkom.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap

Camping Den Hoogen Berg

Voor fietsers is er een mooi trekkers veldje dichtbij de sanitaire voorzieningen en bij de recreatieruimte met overdekt terras. De camping is autovrij en auto’s worden geparkeerd op het verharde parkeerterrein aangrenzend aan de camping. Er staan karretjes die je kunt gebruiken om bv. boodschappen naar jouw kampeerplaats te brengen.

Er is een mooie recreatie ruimte met een biljart, dartbord, diverse spelletjes en leesboeken waar je gebruik van kunt maken. Tevens is er een terrasje aanwezig, waar je gezellig kunt zitten. Het is ook mogelijk om hun volledig ingerichte ruime “pipo” wagen te huren met een 2 persoons bedstee, zodat je ook zonder caravan, camper of tent bij hun kunt overnachten.

Om het uitzicht van medekampeerders niet te beperken zijn luifels aan de voortent niet toegestaan (uitzonderingen daargelaten).

Zij reserveren geen plaats nummers maar het is wel mogelijk om een voorkeursplaats aan te geven, daar houden zij dan zoveel mogelijk rekening mee, het is echter geen garantie. Campers zijn toegestaan echter tot 3500 kg en max. 6½ meter, verder zijn er geen faciliteiten voor campers. Bij slecht weer laten zij geen campers op het veld toe, er is eventueel een verharde plaats waar 2 campers kunnen staan.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag

Website Camping Den Hoogen Berg: www.campingdenhoogenberg.nl

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in