Strandpark Vlugtenburg ieder kind wat wils

Zij zijn een vakantiepark dat zich continu ontwikkelt en inspeelt op de wensen van hun gasten. Voor hun is het belangrijk dat de vakantie van een gast begint met een lach en dat deze lach gedurende de gehele vakantie blijft hangen. Iedereen kan dan terugkijken op een vakantie vol leuke en kostbare herinneringen.

Hun menselijkheid zie je terug in hun manier van communiceren. Zij zijn vriendelijk, beleefd en proppen zichzelf niet in een keurslijf van voorgeschreven etiketten. Zij spreken jou aan op een manier zoals zij zelf ook aangesproken willen worden, met respect, een vleugje humor en hun volledige aandacht. Ze willen dat iedereen zichzelf kan zijn. Lekker puur!

Zij zijn een vakantiepark dat zich continu ontwikkelt en inspeelt op de wensen van hun gasten. Hiervoor is een team nodig dat hun gasten graag in de watten legt en zeer flexibel is. Als team zorgen ze er graag voor dat jouw vakantie onvergetelijk is!

Leestip:  Tipi’s Wei - ik zie, ik zie & dat ben jij!

Een GI-GA speeltuin

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen ervoor dat een onvergetelijk speelavontuur is. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen. Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan het restaurant Eetcafé Zout waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet.

Speelcafé Zoet

Het is altijd feest bij Speelcafé Zoet! Hun gloednieuwe animatieruimte, tegenover het restaurant, is de perfecte basis voor een en al gezelligheid. Elke woensdag en zaterdag zijn er allerlei avonturen te beleven en in de vakanties zelfs op dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag! Altijd feest betekent bij hun ook echt áltijd feest. Gaat het om een knutselfestijn of hun mega-mini-disco. Zij bij Speelcafé Zoet maken er altijd feest van!

Indoor speelruimte

Aan de serre van het restaurant grenst een indoor speelruimte voor de kleintjes. De speelruimte is geheel in onderwater thema en overal vind je toffe attributen; een piraten schatkaart, een verrekijker, verschillende onderwater dieren en in het midden van de ruimte staat een échte boot. In de hoek kun je neerploffen in een knusse leeshoek met allemaal boekjes in hetzelfde thema. Vanuit de boot vaar je zo richting een enorme muurschildering van een haai. Durf jij het aan? Met welke vriendjes kom je de speeltuin ontdekken?

Leestip:  Prijsvergelijking en Europa's populairste campings

Buitenactiviteiten

Het park staat vol met leuke faciliteiten om je te vermaken. Op welke van de onderstaande ga jij als eerst de strijd aan?

  • Volleybalveld
  • Pannakooi
  • Tafeltennistafel
  • Diverse speeltuinen
  • Jeu des boules banen
  • Lachspiegels
  • Zandbakken
Sanitairgebouwen

Schoon sanitair is een belangrijke voorwaarde voor een prettige vakantie. Strandpark Vlugtenburg heeft drie sanitaire gebouwen. Met daarbij plekken om je afwas te doen, watertappunten en een loosplek voor de vuilwatertank. Zo kun je elke vakantiedag weer fris beginnen.

Website Vlugtenburg: vlugtenburg.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in