Stoerk bouwt tenttrailers met een WoW effect

Stoer kamperen met het comfort van een camper.

Twee jaar geleden is mijn reis met de Stoerk begonnen. “Ik kampeerde zelf met een Holtkamper en vond dat het beter kon. Leven uit kratjes en tassen, de hoge instap in bed, en geen vaste lampen of stopcontacten. Ik wilde graag meer comfort en gemak.

Als je op zoek bent naar meer comfort kom je al snel op een camper uit. “Het grote nadeel van een camper vind ik dat alles binnen plaatsvindt en het is een flinke investering met ook wel een grote footprint.

Vanaf dat moment ben ik gaan tekenen en ben ik er mensen uit ons bedrijf erbij gaan betrekken.” De pluspunten van een camper en vouwwagen hebben we gecombineerd tot een nieuw concept. Alle faciliteiten die een camper heeft zijn als een schil rondom het kingsize bed met lattenbodem gebouwd. Maar je slaapt nog steeds in een tent. De ruime vaste kasten maakt dat je alles een vaste plek kunt geven, de keuken is zeer royaal en ruim en de Stoerk is geheel zelfvoorzienend te maken. Ook beschut binnen zitten op een bank met vaste lichten, koeling en stopcontacten is mogelijk. Ingeklapt weegt hij slechts 650 kg en is zeer compact met een lage luchtweerstand.

Leestip:  Kampeerder sorteert voor op groene vakantie

lekker slapen op een comfortabel matras

De tenttrailer werkt met een klapsysteem en de tent hangt zichzelf op aan het chassis en opbouw door middel van vier losse palen. Om hem weersbestendig te maken worden zes scheerlijnen aangebracht en kan hij geheel winddicht worden gemaakt met diverse wanden die je rondom dicht kunt ritsen.
Het geheel is echt plug and play en binnen 10 minuten kan hij worden op- of afgebouwd.

Stoerk richt zich op de actieve kampeerders die graag weekendjes weg willen of avontuurlijk willen reizen. Met een basisprijs van 24.500 euro neemt het nieuwe merk een plekje in tussen de vouwwagens en buskampers in.

Stoerk

Website Stoerk: stoerk.nu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in