Sawiko presenteert het nieuwe TRIGO-VAN achterdragersysteem

TRIGO-VAN: gemakkelijk manoeuvreren en gemakkelijk laden.

SAWIKO, een merk van AL-KO Vehicle Technology Group, presenteert de nieuwe TRIGO-VAN: een comfortabel achterdragersysteem voor gesloten bestelwagens.

Veel bagagedragersystemen op gesloten bestelwagens blokkeren de scharnierende deuren en belemmeren de toegang tot het voertuig. Bij de gloednieuwe TRIGO-VAN van SAWIKO is dat niet het geval. Het zorgt te allen tijde voor vrije toegang tot de achterdeuren. Dankzij het gebruiksvriendelijke en ergonomische ontwerp kan de achterdrager moeiteloos en veilig worden gemanoeuvreerd, ook als hij beladen is. Over belading gesproken: met een laadvermogen van ongeveer 80 kg is de TRIGO-VAN ideaal voor twee fietsen, inclusief standaard e-bikes.

Het transportplatform kan worden opgeklapt terwijl de trekhaak volledig bruikbaar blijft. En zoals u van SAWIKO-producten mag verwachten, is ook de TRIGO-VAN buitengewoon robuust en in het AL-KO Technology Center met de nieuwste testprocedures grondig getest op duurzaamheid. Dankzij de constructie en montage is de constructie inherent stabiel en voorkomt op betrouwbare wijze schade aan deuren en scharnieren. Het kan momenteel worden gemonteerd op de FIAT Ducato, de Peugeot Boxer en de Citroën Jumper.

Leestip:  Onderzoek Gazelle: fietsen zonder verlichting

Website AL-Ko: www.alko-tech.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in