RTL Vakantie Magazine komt eraan

0

Met RTL Vakantie Magazine krijg je vakantie tips en leer je over de dynamische bestemmingen, de hotels, vakantiehuizen en de omgeving.

Het 6e seizoen van RTL Vakantie Magazine komt eraan! Daarin spelen ze o.a. in op het huidige tijdperk van sociale media en maken juist dat een belangrijk en substantieel onderdeel van het frivole vakantie programma. RTL Vakantie Magazine wordt ieder jaar goed bekeken door vakantiegangers die nog weinig tot geen plannen hebben gemaakt voor de zomer en het liefst en o.a. middels tv tips, zijn of haar vakantieactiviteiten in binnen- of buitenland organiseert.

Net voor de zomervakantie weer losbarst, attenderen ze hun kijkers op alles wat er in deze zonnige maanden te doen, te beleven en te koop is: activiteiten voor het hele gezin, bijzondere overnachtingen, leuke zomerse uitjes, vakanties in eigen land en verzorgingsproducten voor de vakantie. Ofwel, alles wat jouw zomer compleet maakt!

Leestip:  Nooit meer in de rij

Kortom, RTL Vakantie Magazine blijft HET populaire zomerprogramma waarin de kijker tips, informatie en adviezen krijgt over activiteiten, vakantie avonturen, vrijetijdsbelevenissen en uitjes in binnen- en buitenland. Zondag 10 juni – 16.00u – RTL4

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in