Camping Ter Hoeve gelegen naast Plopsaland

Camping Ter Hoeve is een gezellige, typische familiecamping, net naast het pretpark PLOPSALAND, waar rust en een goede sfeer de uitgangspunten zijn. Gelegen in het uiterst westelijke puntje van de Belgische kust, tussen het vlakke Vlaamse land “De Moeren” en het grootste bos & duinreservaat van De Panne.

 

Over Camping Ter Hoeve

Camping Ter Hoeve is gelegen op een boogscheut van De Panne, de badstad met het breedste zandstrand van de ganse Vlaamse kust. De camping ligt bovendien naast Plopsaland, waarvoor je bij ons voordelige toegangskaarten kan kopen. Daarnaast is Camping Ter Hoeve de ideale uitvalsbasis voor de actieve vakantieganger dankzij de vele kilometers fietsroutes doorheen de “De Moeren” en de prachtige wandelwegen in de duinen. Noord-Frankrijk ligt op enkele honderden meters te wachten om her-ontdekt te worden.

Op de camping zijn ruime plaatsen voor caravans, tenten en campers. Er is een volledige uitrusting voor de campers met lozingsplaats & watertankvulling. De camping is kind en familievriendelijk. Op wandelafstand vind je Plopsaland, het familiepretpark voor het ganse gezin.

Leestip:  Boerderijcamping de Mebel in de gemoedelijke Achterhoek!

Sanitair, als ook wasserette is ter plaatse. De ligging van de camping is nabij Staatsnatuurreservaat “De Westhoek”, het “Calmeynbos en de “Oosthoekduinen”.

Voor alle gasten is er vanaf heden draadloos internet beschikbaar van de firma Citymesh. Vanaf elke plaats op de camping is het mogelijk verbinding te maken met het internet.

Wil je meer weten over Camping Ter Hoeve

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in