Rosy Garden Glamoureus – maar stoer – kamperen

Ervaar de nieuwe sensatie in het kamperen en stap ‘s morgens met een tas verse koffie door het gras om in alle rust verder te ontwaken bij de vijver, terwijl de geur van spek met eieren je tegemoet komt. Op jouw pantoffels en in jouw kamerjas, zó de vrije natuur in, genietend van de zonsopgang, met alle comfort binnen handbereik. Na een dag vol activiteiten, rondt je de avond af bij het kampvuur, om de nacht onder de sterrenhemel door te brengen in een comfortabele boxspring. Zalig, toch?

Kindvriendelijk

Laat je niet afschrikken door de nabijheid van de vijver. Om de veiligheid van de kinderen te garanderen, werd de vijver voorzien van een afsluiting – met slot – waardoor je zorgeloos kunt kokkerellen of chillaxen, terwijl de kinderen het terrein verkennen of de koeien terroriseren. In de buurt van het water kunnen ze kampen bouwen in een naburig bosje, weliswaar onder toezicht van een volwassene, net omwille van de nabijheid van het water.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien
Doordat het terrein op veilige afstand ligt van de straat en volledig wordt omzoomd door een stevige omheining, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over het gemotoriseerde verkeer.

Bereikbaarheid

Rosy Garden ligt op de grens van Lichtervelde en Torhout, op slechts enkele kilometers van de autosnelweg (E403/A17). Het treinstation ligt op slechts 4 km van hun hoeve, maar mits een seintje vooraf fiksen zij een shuttledienst voor je en jouw bagage.

Een dagje naar de kust, of toch maar het binnenland in? Vanuit Lichtervelde spoor je op een half uurtje naar Oostende, Blankenberge of De Panne (Plopsaland), maar er zijn ook rechtstreekse treinverbindingen naar Gent, Kortrijk of Doornik.

Website Rosy Garden: www.rosygarden.be

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in