Rent-a-Tent innoveert tentvloot met nieuwe Duynlodge tent

Kampeerliefhebbers beleven een fantastische kampeerervaring in de spiksplinternieuwe Duynlodge tent.

Deze nieuwe en ingerichte Duynlodge tent zal in de zomer op een drietal campings in Nederland te bewonderen zijn en op de zeer luxe Spaanse camping El Delfin Verde aan de Costa Brava.

Rent-a-Tent biedt luxe kampeervakanties aan op meer dan 70 campings in 11 landen in Europa met vele internationale gasten. In totaal worden er vijftig nieuwe kant-en-klare ingerichte Duynlodge tenten de komende weken opgebouwd voor de zomervakantie onder andere op camping Duinoord-Zuid op Ameland, camping Vreehorst in de Achterhoek en camping Breebonne in Noord-Limburg.

De vraag naar kampeervakanties is enorm groot voor zowel tentvakanties in binnen- als buitenland. Ze spelen in op deze klantvraag door hun nieuwe Duynlodge tent in Nederland en in Spanje neer te zetten.

Na de afgelopen Corona jaren is de vraag naar auto- en tentvakanties gebleven en heeft Rent- a-Tent besloten om een nieuw tentmodel te ontwikkelen en aan de Rent-a-Tent vloot toe te voegen. De internationaal bekende Twentse tentaanbieder uit Markelo heeft in 2017 de eigentijdse Glamlodge tent zelf ontwikkeld en in 2022 volgt nu de lancering van de nieuwe Duynlodge tent; geïnspireerd op een duin in het Waddengebied.

“Ook wij hadden de afgelopen maanden te maken met de actualiteit van leveringsproblemen van grondstoffen en vertraagde productie in de fabriek waardoor de tent niet eerder geplaatst kon worden, maar gelukkig kunnen we zorgen dat voor de komende zomervakantie deze nieuwe tent te bewonderen is in binnen- en buitenland” vertelt directeur Marieke de Boer namens Rent-a-Tent. De eerste vier Duynlodge tenten zijn inmiddels helemaal klaar en hierin zullen volgende week de eerste vakantiegasten verblijven op camping Vreehorst in Winterswijk.

Leestip:  CapCabin ontwikkelt, produceert en exploiteert Tenthouses

Duynlodge

“Deze grote tent is demonteerbaar en daardoor in de huidige tijd en trend verplaatsbaar hetgeen voor ons bedrijf in Corona tijd zeker voordelen had” verteld de Boer. “De vraag naar innovatie en verandering blijft en na de twee Corona jaren hebben we ervoor gekozen om toch weer een exclusieve Rent-a-Tent tent te ontwikkelen”. Diverse tentmodellen van Rent-a-Tent zijn zelf ontwikkelt en bedacht door het team van Rent-a-Tent waardoor het tentproduct eigentijds, onderscheidend en uniek is. Een gemoderniseerde uitstraling past helemaal bij de huidige klantvraag van nu.

We proberen kamperen betaalbaar te houden op hele mooie campinglocaties in binnen- en buitenland met een passend tentproduct. De ruime uitstraling en de overdekte luifel geeft bij elk weersomstandigheid de mogelijkheid om lekker buiten te zitten. De Duynlodge tent is geschikt voor maximaal zes personen. De Duynlodge is een luxe tent met eigentijdse inrichting en inventaris in het luxere segment, maar behoudt het kampeergevoel en beschikt niet over een sanitaire voorziening in de tent. Deze nieuwe tent staat al ingericht klaar op mooie campings voor een fantastische kampeerervaring tegen een betaalbare prijs.

Leestip:  Terug naar de natuur in de Darwin tenten van Coleman®

Website Rent-a-Tent Duynlodge tent: www.rent-a-tent.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in