Recreatie Vakbeurs maakt omvangrijk en interessant kennisprogramma bekend

Het kennisprogramma voor de negentiende editie van Recreatie Vakbeurs op 16, 17 en 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg is bekend. Er zijn in totaal 22 sessies verdeeld over drie beursdagen, waarbij elke beursdag een bepaald thema heeft: Financiering & Trends (16 november), Marketing (17 november) en Toekomst Recreatie (18 november). De beursprogramma is tot stand gekomen in samenwerking met HISWA-RECRON, Toegankelijke Recreatie, Green Key, NRIT Media en RekreaVakkrant.

Kennisprogramma met Goof Lukken en Toegankelijke Recreatie

Het kennisprogramma is bij te wonen in het theater in hal 5 van Recreatie Vakbeurs. De sessies zijn interactief, waarbij de bezoekers nadrukkelijk betrokken worden bij het verhaal. Elke dag wordt een ander onderwerp belicht en elke sessie vindt één keer plaats. “Op de derde beursdag is er bijvoorbeeld een presentatie van Goof Lukken, een bekende spreker in de toerisme sector. Hij spreekt over het herstel na corona. Hoe kunnen we inspelen op nieuwe trends in de vrijetijdssector? En we hebben Toegankelijke Recreatie – Joint Project met een sessie: beperk je bedrijf niet! Een interactieve sessie met tips en tools voor gasten met een beperking en hoe jij je bedrijf hier op kan inrichten”, licht marketeer Rozemarijn Spieard van Recreatie Vakbeurs toe. Het volledige kennisprogramma inclusief alle sprekers, onderwerpen en tijden is te vinden op www.recreatie-vakbeurs.nl.

Nieuw: Recreatie Studio

Nieuw dit jaar is de Recreatie Studio in hal 7. Hier worden podcasts en webinars opgenomen in een sfeervolle en typische recreatiesetting. In samenwerking met exposant YALA wordt namelijk de Dreamer 40 opgezet. “In deze prachtige tent bevindt zich de Recreatie Studio. Waar de sessies in het kennistheater in hal 5 vooral heel interactief zijn, is de Recreatie Studio vooral interessant om aan te schuiven en vooral mee te luisteren waar experts hun visie delen over actuele onderwerpen die voor de recreatieondernemers zeer de moeite waard zijn. Er staat met het kennistheater en deze Recreatie Studio een omvangrijk programma als aanvulling op de al uitgebreide beursvloer met maar liefst zeven hallen. Met nog een maand te gaan, kunnen we bijna niet wachten”, aldus Spieard.

Leestip:  Autoregistraties Mei: aantal EV’s daalt met 12 procent

Recreatie Vakbeurs

Recreatie Vakbeurs is te bezoeken op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in