PUMP IT UP! de Air Shelters van Coleman

Van zonnige festivals en tuinfeesten tot regenachtige kampeeravonturen, Coleman voegt een nieuwe dimensie toe aan het comfortabele buitenleven met de nieuwe Air Shelter M Bundle en Air Event Shelter L. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een geavanceerd ontwerp bieden deze onderkomens met opblaasbaar frame een duurzame en betrouwbare schuilplaats, die binnen enkele minuten kan worden opgezet, ongeacht de weersomstandigheden.

De Air Shelters van Coleman zijn snel en eenvoudig op te zetten partytenten, uitgerust met FastPitch Air technologie. Daarmee kan elke tent snel worden opgezet door één persoon met behulp van de bijgeleverde dual action pomp. De Air Shelter M Bundle is voorzien van vier zonnewanden, deze kunnen desgewenst worden opgerold voor meer ventilatie of worden gebruikt als luifel. Transparante ramen aan de bovenkant laten natuurlijk licht binnen, maar raamafdekkingen met ritssluiting worden meegeleverd wanneer je bescherming tegen de felle zon kunt gebruiken. De ventilatieopeningen aan de bovenzijde zorgen voor het doorstromen van lucht en helpen condensatie in de partytent te voorkomen. Dit model meet 3 bij 3 meter, met een stahoogte van 180 cm.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen

Air Shelter M Bundle en Air Event Shelter LDe grotere Air Event Shelter L heeft een stahoogte van 190 cm en biedt meer ruimte met een formaat van 3.65 bij 3.65 meter. Deze koepelvormige partytent is uit te breiden met het Air Event Shelter L – Sunwalls Pack (apart verkrijgbaar voor € 169,99), bestaande uit drie zijwanden en een wand met een entree, voor extra beschutting.

Air Event Shelter L

Het aerodynamische ontwerp van zowel de Air Shelter M, als de Air Event Shelter L is bestand tegen de elementen. De shelters zijn voorzien van meerdere spanbanden om aan de grond te bevestigen. De Air Event Shelter L is bovendien uitgerust met extra stormbanden. De partytenten beschermen bovendien bij regen, dankzij het tentdoek met een waterkolom van 3.000 mm en volledig getapete naden, om lekken te voorkomen.

Beide modellen zijn voorzien van UVGuard™, dat SPF50 zon- en UV-bescherming garandeert. Samen met de zilveren kleur van het tentdoek worden schadelijke zonnestralen geweerd en stijgt de temperatuur in de partytent minder hard op hete zomerdagen. Dat brengt extra gemoedsrust wanneer je van het buitenleven geniet met jonge kinderen. Als het donker wordt, kun je een lantaarn bevestigen aan de haken die in het midden van de Air Shelters hangen. Deze haken zijn na gebruik gemakkelijk in te pakken en op te bergen in de meegeleverde draagtas.

Leestip:  Travellife introduceert Scala collectie - Het ultieme voortent gevoel

schadelijke zonnestralen geweerd

Bezoek voor meer informatie www.coleman.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in