Primeur: De Shelter Outback

Vol trots presenteren zij de nieuwste Kip caravan de Shelter Outback. De Outback ademt in alles avontuur en wordt standaard vol opties geleverd om zelfvoorzienend (off-grid) te kamperen.

Zelfvoorzienend kamperen met de Shelter Outback

Als off-grid kampeerder kom je met de Shelter Outback op de meest unieke plekken. De stoere ‘offroad-uitstraling’ gaat namelijk verder dan de in het oog springende wielen, sidebars en buishandgrepen. De Outback heeft namelijk ook een volledig verhoogd en verzwaard onderstel met bigfoot uitdraaisteunen en alle ramen zijn geblindeerd.

Ervaar ter plaatse maximaal comfort met o.a. een zeer zuinige en krachtige compressorkoelkast, een vernieuwd voorraam met uniek privacy glas en bij alle ramen een premium hor en verduistering. De stroomvoorziening regel je helemaal zelf; zo check je de opbrengst van de zonnepanelen op het dak, het verbruik van je elektronica én de status van je lithium accu eenvoudig op je telefoon. Dit is slechts een greep uit de vele functies van de Shelter Outback.

Leestip:  Maximum snelheid met aanhanger / caravan / vouwwagen in Europa

Shelter OutbackZomer 2022 geleverd, inschrijven nu mogelijk!

De Shelter Outback wordt in beperkte oplage geproduceerd en de inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Deze speciale Outback serie wordt nog deze zomer geleverd! Stel de nieuwe Shelter Outback zelf samen in hun Kip Configurator of bekijk hem in het echt op locatie.
(momenteel te zien in de Kip Store Hoogeveen, andere locaties volgen binnenkort).

 

speciale Outback serie

Samenstellen en prijzen

De Shelter Outback beschikt over het nieuwste interieur, welke sinds dit jaar ook in de Shelter Plus te vinden is. Naast alle extra’s heb je dus ook gewoon het standaard 2 meter lengte bed, de binnen / buiten keuken, riante stahoogte, vloerverwarming, ruimte voor een mobiel toilet en het houtdesign interieur met visgraat vloer. Geniet hiermee van uitgebreid comfort met behoud van het pure kampeergevoel.

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen

Website Kipcaravans: kipcaravans.nl

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in