NKC organiseert kosteloze camperweegdagen

Weet wat je weegt – Weet jij eigenlijk wat jouw camper weegt? En dan hebben we het niet over het getal dat op het kentekenbewijs staat, maar het gewicht inclusief de complete vakantiebelading. Belangrijke kennis voor jouw veiligheid en die van passagiers en andere weggebruikers.
Daarom organiseert de NKC in 2022 een zestal kosteloze camperweegdagen. Rijd jij ook even langs op één van data op een locatie bij jou in de buurt?

Waarom wegen? Daarom wegen!

Uit onderzoek van de NKC blijkt dat veel camperaars niet weten wat de camper weegt waarmee ze op reis gaan. Terwijl dit wel degelijk belangrijk is. Niet alleen omdat je met overbeladen een boete riskeert, maar bovenal omdat het onveilig kan zijn. En wist je dat camperverzekeraars schade niet altijd hoeven te dekken wanneer er sprake is van overbeladen?

Leestip:  Chausson X650: smalle halfintegraal met flexibele laadruimte

Zorg dus dat je altijd bewust bent van je gewicht zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Op deze NKC pagina kom je alles te weten over het gewicht van je camper, waar je verder terecht kunt om je camper te laten wegen en wat je kan doen om af te vallen.

Website NKC: www.nkc.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in